سفارش کالا و خدمات زیبایی

خطرات بی تحرکی را جدی بگیرید

دسته: سلامت تاریخ نگارش: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 2043

بی‌تحرکی، عامل اصلی ابتلا به دیابت و افزایش خطر مرگ در اثر بیماری‌های قلبی عروقی است. در ادامه با ما همراه باشید تا با این عوارض بیشتر آشنا شوید.

 خطرات بی تحرکی را جدی بگیرید

در جامعه ماشینی امروزه کم کم سلامتی جای خود را به بیماری ها می دهد. علت اصلی تمام مشکلات و بیماری ها همان بی تحرکی و چاقی است. سعی کنید در روز ورزش کنید تا دچار بی تحرکی و عواقب خطرناک بعد از آن نشوید. خطر نشستن تا آنجاست كه متخصصان امر، آن را در‌ردیف سیگار كشیدن قرار داده و اذعان می‌ كنند همان‌طور كه ترك سیگار سخت و اغلب ناممكن است، نشستن نیز همین وضع و حال را دارد، تنها با این تفاوت كه نشستن به اندازه‌ مصرف توتون و تنباكو كشنده نیست! در چند سال اخیر، تحقیقات گسترده‌ای برای سنجش میزان سلامت افراد تن‌پرور یا كارمندانی كه بنا به اقتضای كاری، ساعات زیادی را پشت میز می‌ نشینند، صورت گرفته است. متاسفانه نتیجه ‌عمومی این تحقیقات نشان می‌ دهد افرادی كه سبك زندگی كم‌ تحركی دارند، حتی با انجام فعالیت‌ های ورزشی نیز از خطرات مربوط به نشستن در امان نخواهند بود.

 

پا درد

هنگامی که شما برای مدت طولانی در حالت نشسته یا خوابیده بمانید دچار بی تحرکی می شوید. یکی از عوارض این بی تحرکی درد عضلات و گرفتگی عضلات پا است. کسانی که بی تحرک هستند به مرور دچار اضافه وزن هم می شوند و همین چاقی و بی تحرکی سبب فشار زیاد بر روی پاها می شود.

 

کمر درد

 

کمردرد

 

افرادی که کم تحرک هستند معمولا به مشکلات ستون فقرات دچار می شوند. کم تحرکی باعث آسیب دیدن مهره های کمر می شود. دیسک بین مهره‌ای ماده‌ای نرم است که نشستن طولانی مدت باعث می‌شود دیسک آسیب ببیند. حرکت‌های ناگهانی، احتمال دیسک کمر را بالا می ‌برد و باعث درد و سفتی عضله می ‌شود.

 

مشکلات  انسولین

بی تحرکی باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود. فقط یک روز بی‌‌‌حرکت ماندن می‌تواند به ‌طور چشمگیری منجر به کاهش فعالیت انسولین و سخت شدن کنترل قند خون شود.

 

بیماری‌ های قلبی

کسانی که مدام در حالت نشسته و بی تحرکی هستند معمولا فشار خونشان بالا می رود و بیشتر از افرادی که فعالیت دارند به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. اما افرادی که ورزش می کنند و تحرک دارند معمولا جریان خونشان بهتر است و و کمتر دچار کلسترول خون و مشکلات قلبی می شوند. علت و درمان های خانگی برای انواع زانو درد

 

افسردگی

 

خانم خوابیده افسردگی

 

افرادی که به مدت طولانی مثلا 7 ساعت در روز در حالت بی تحرک هستند نسبت به بقیه افراد بیشتر به افسردگی دچار می شوند. به‌گفته محققان نشستن طولانی مدت با افکار منفی و خطر ابتلا به برخی بیماری ‌های روانی از جمله افسردگی همراه است. در عوض یک پیاده‌روی ۳۰ دقیقه‌ای در روز می ‌تواند نتیجه‌ ای کاملاً برعکس داشته باشد. برای سالم ماندن قلبتان این عادت ها را ترک کنید

 

گردن درد

 

گردن درد

 

افرادی که به خاطر کار یا درس مجبورند چندین ساعت در روز در حالت نشسته باشند معمولا دچار درد در ناحیه گردن و کمر می شوند. برای جلوگیری از این مشکل باید بی تحرکی را کنار بگذارید و هر 1 ساعت یک بار به مدت یک ربع کمی نرمش کنید تا عضلاتتان باز شود و دچار درد و گرفتگی نشوید. همچنین برای نشستن طولانی می توانید از کمربندهای مخصوص کمر درد استفاده کنید تا به این مشکل دچار نشوید.

 

عدم تمرکز

کسانی که برای مدت طولانی می نشینند و تحرک ندارند تمرکز خود را هم از دست می دهند. چون بیش از حد نشستن باعث می شود خون به مغز نرسد و برای رفع این مشکل باید هر 40 دقیقه یک بار از پشت میز بلند شوید و تحرک داشته باشید. چگونه پیاده روی کنیم تا لاغر شویم

 

ضعیف‌ شدن استخوان‌ ها

 

دیسک کمر

 

یکی دیگر از عوارض بی‌‌‌تحرکی، از دست دادن مواد معدنی استخوان‌ ها و کاهش توده استخوانی است. برای جبران این روند منفی، غذاهای غنی از کلسیم مانند شیر و اسفناج، و غنی از ویتامین D مانند تخم‌ مرغ و ماهی می‌ توانند مفید باشند. تقویت استخوان های ضعیف با آناناس

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید