سفارش کالا و خدمات زیبایی

مبارزه با سرطان مغز با پوست انسان

دسته: سلامت تاریخ نگارش: ۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
5
تعداد رای‌دهندگان: 1587

سلول‌های پوست انسان می‌توانند به سلول‌های بنیادی عصبی دستکاری ژنتیکی شده با توانایی از بین بردن سرطان تبدیل شوند.

مبارزه با سرطان مغز با پوست انسان

گروهی از محققان دانشگاه کارولینای شمالی راهکاری توسعه داده‌اند که بر اساس آن می‌توانند سلول‌های پوست انسان را به سلول‌های بنیادی تبدیل کنند و با استفاده از این سلول‌های بنیادی به جنگ تومورهای سرطانی بروند.

سلول‌های پوست انسان می‌توانند به سلول‌های بنیادی عصبی دستکاری ژنتیکی شده با توانایی از بین بردن سرطان تبدیل شوند. این آزمایش فعلا فقط روی موش‌ها انجام شده ولی پژوهشگران امیدوارند بتوانند از آن برای درمان بیمارانی که مبتلا به نوعی کشنده از سرطان مغز هستند استفاده کنند. نیاز پوست به مراقبت روزانه

سلول‌هایی را تصور کنید که می‌توانند در مغز حرکت کنند و بدون اینکه ردی از خود برجای بگذارند تومور سرطانی را از بین ببرند. دانشمندان به تازگی توانسته‌اند این کار را در موش‌ها انجام دهند. آن‌ها از پوست انسان انواعی از سلول‌های دستکاری ژنتیکی شده ساختند که می‌توانند با حمله به تومورهای سرطانی آن‌ها را به ۵ تا ۲ درصد اندازه‌ی اولیه کوچک کنند. هرچند که این استراتژی باید به طور کامل روی انسان آزمایش شود ولی به نظر می‌رسد که راه خوبی برای درمان «گلیوبلاستوم» باشد که شایع‌ترین تومور بدخیم مغزی در انسان است. این نوع سرطان در عرض ۱۲ تا ۱۵ ماه انسان را می‌کشد. روش های جلوگیری از افتادگی پوست

محققان دانشگاه میشیگان، هاروارد و مریلند روشی برای ایجاد تغییرات اساسی در سلول‌ها توسعه داده‌اند. با استفاده از این روش می‌توان سلول‌های پوستی را به انواع دیگر سلول‌های بدن تبدیل کرد.

 

مبارزه با سلول های سرطانی

 

بیماری سرطان مغز

 

ایندیکا راجاپاکس، استاد ریاضی و زیست‌داده‌ورزی دانشگاه میشیگان، در این باره گفت: «سلول‌های ما طی یک فرآیند طبیعی در بدن اختصاصی می‌شوند. با استفاده از نتایج تحقیقات ما می‌توان هر نوع سلولی را به سلول مورد نظر تبدیل کرد»

روش جدید براساس تکنیکی ساخته شده است که در دهه 1980 توسعه یافته بود؛ در این تکنیک سلول‌ها در فاکتور رونویسی ژنتیکی، مولکول‌هایی که ژن‌ها را به خواندن سلول‌های خاصی از DNA تشویق می‌کنند، قرار می‌گیرد. تیم پژوهشی با هدف قرار دادن سلول‌هایی با فاکتور رونویسی ژنتیکی خاص، توانستند این تکنیک را اصلاح کنند و همچنین با استفاده از یک مدل کنترل محاسباتی، زمان مناسب برای تزریق کد رونویسی ژنتیکی را مشخص کردند.

تیم تحقیقاتی خوانده شدن ژن‌های خاصی را ردیابی کردند و متوجه شدند که برخی از فاکتورهای رونویسی ژنتیکی در فرآیند تغییر یک سلول چگونه و چه موقع عمل می‌کنند.

راجاپاکس در این باره گفت: «معتقدیم که می‌توانیم از ساختار اولیه سلول به ساختار نهایی و مطلوب برسیم»

این روش با کمک مکس ویچا، استاد غده‌شناسی دانشگاه میشیگان، در حال آزمایش است.

ویچا در این باره می‌گوید: «این الگوریتم می‌تواند کاربردهای مهمی در درمان سرطان داشته باشد. فکر می‌کنیم که سلول‌های بنیادی سرطانی از طریق مسیر برنامه‌ریزی مجدد مشابه سلول‌های بنیادی معمولی تولید می‌شوند. این تحقیقات در پزشکی و مهندسی بافت نیز کاربردهای زیادی دارد»

روش‌های مشابه در سلول‌های بنیادی به پزشکان اجازه داد تا روش‌هایی برای درمان سرطان پیدا کنند، ساختارهای پیچیده‌ای مانند نورون را پروش دهند و برخی از بیماری‌های مشابه سرطان و دیابت را درمان کنند.

 

با وانیل پوست خود را پاکسازی کنید

خواص سفیدآب برای پوست

اشتباهات رایج در شستشوی صورت

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
پریییسا
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶
باورم نمیشه چقد خوبه چقد علم و تکنولوژی پیشرفت کرده
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید