درواقع، درد مزمن برحسب باورهای فرد درمورد سیگنالهای درد خود، میتواند واکنشهای بسیار قوی احساسی، مثل ترس، اضطراب یا حتی وحشت، برانگیزد. کاهش در و التهاب بدن با تغذیه
با تنفس و ریلکسیشن به آرامش ذهن و تسکین درد خود بپردازید
خودتان را در یک وضعیت آرام در اتاقی تاریک قرار دهید. یا چشمهایتان را ببندید و یا روی یک نقطه خاص متمرکز شوید. وضعیت قرارگیریتان باید حتماً راحت باشد. به این طریق تنفستان را کندتر کنید: عمیقاً از بینی نفس را داخل بکشید و درحالیکه به آرامی تا ۱۰ میشمارید، با استفاده از قفسه سینه هوا را به داخل شکمتان بکشانید. سپس درحالیکه لبهایتان را جمع کردهاید و تا ۱۰ میشمارید، به آرامی هوا را از دهان بیرون دهید. با لیمو ترش درد مفاصل را درمان کنید
هر زمان که احساس ریلکس بودن به شما دست داد برای تصویرسازی ذهنی اقدام کنید.
با تغییر تمرکز به آرامش ذهن و تسکین درد خود بپردازید
در این تمرین شما روی نقطه خاص از بدنتان که درد ندارد تمرکز میکنید. بعنوان مثال، تجسم کنید که دستتان گرم میشود. اینکار باعث میشود حواستان از منبع درد منحرف شود.
با کوچک دیدن دردتان به آرامش ذهن و تسکین درد خود کمک کنید
در این مرحله از تصویرسازی شما دردتان را مثل یک توپ در نظر بگیرید که با هربار نفس کشیدن توپ درد کوچکتر میشود. در این مرحله از تصویر سازی تصاویری را انتخاب کنید که به شما آرامش میدهد. مثلا تصور کنید یک کمپرس یخ را روی درد گذاشتهاید و آرام شدهاید.
با انتقال حس خوب و آرامبخش به آرامش ذهن و تسکین درد خود کمک کنید
روی یکی از دستانتان که درد ندارد تمرکز کنید و با انتقال حس های خوشایند و لذت بخش برای درمان درد آن دستتان استفاده کنید.
با حرکت دادن درد با تمرکز قوی، به آرامش ذهن و تسکین درد خود کمک کنید
با تصور و تمرکز قوی دردتان را از یک ناحیه به ناحیه دیگری از بدنتان حرکت دهید. با تمرکز درد را کم کم به پاها منتقل کنید و از بدنتان خارج کنید.
این تکنیکها برای اینکه در کنترل دردتان موثر واقع شوند همه نیاز به تمرین دارند. قبل از امتحان کردن تکنیکهای تصویرسازی، تمرین تنفس و ریلکسسازی را برای یک تا دو هفته انجام دهید تا در آن حرفهای شوید. وقتی توانستید به وضعیت ریلکسیشن عمیق دست پیدا کنید، تمرینات تصویرسازی را اضافه کنید. این تمرین را به مدت 30 دقیقه و 3 بار در هفته انجام دهید.