سفارش کالا و خدمات زیبایی

خطرات ناخن های اکریلیک

دسته: ناخن تاریخ نگارش: ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
5
تعداد رای‌دهندگان: 3361

داشتن ناخن‌های زیبا برای اکثر خانم‌ها بسیار مهم است. به همین دلیل علاقه زیادی به استفاده از انواع ناخن مصنوعی و اخیرا ناخن‌های اکریلیک یا ژل ناخن نشان می‌دهند. با وجود اینکه ناخن‌های اکریلیک زیبا هستند، اما  می‌توانند باعث بروز مشکلات و بیماری‌های زیادی شوند. اگر قصد دارید به سراغ این ناخن‌ها بروید، بهتر است ابتدا در خصوص مشکلات آن‌ها آگاهی کافی کسب کنید...

خطرات ناخن های اکریلیک

ناخن مصنوعی

از سال‌ها پیش خانم‌ها از ناخن‌های مصنوعی استفاده می‌کردند که البته استفاده از آن‌ها بسیار ساده بود و حتی خودشان نیز در منزل می‌توانستند با چسب اقدام به چسباندن آن‌ها کنند. ناخن اکریلیک که نوع جدید ناخن‌های مصنوعی است، به رایج‌ترین شیوه کاشت ناخن تبدیل شده است. در این روش از متیل اکریلیک و پودر و مایع مخصوص استفاده می‌شود. ناخن‌های اکریلیک بسیار سفت هستند و به راحتی نمی‌شکنند. به همین دلیل مدت طولانی روی ناخن باقی می‌مانند.

سالن‌های زیبایی معمولا ابزارهای خود را به خوبی تمیز و استریل نمی‌کنند. در این صورت اگر مشتری قبل از شما، دچار بیماری خاصی از جمله قارچ ناخن باشد، امکان انتقال آن به شما زیاد خواهد بود.

متاسفانه این روزها این شیوه در بین خانم‌ها از سنین مختلف بسیار رایج شده است. این نوع ناخن‌ها تمام مشکلات و ظاهر نازیبای ناخن‌ها را پنهان کرده و ظاهر زیبایی به آن‌ها می‌دهد. اکثر خانم‌هایی که ناخن‌های شکننده دارند یا دچار مشکل جویدن ناخن هستند و در محل کار یا زندگی زیاد از ناخن‌هایشان کار می‌کشند، بیش‌ترین مشتریان این نوع ناخن‌ها محسوب می‌شوند.

حواس‌تان به سالنی که انتخاب می‌کنید باشد

اگر تصور می کنید که ناخن‌های مصنوعی و کاشت ناخن عملی کاملا بی خطر و عادی است، بهتر است بدانید که اشتباه می‌کنید. استفاده از این ناخن‌ها نیز خطرات احتمالی خود را دارد. ترکیبات شیمیایی استفاده شده مانند رزین یا فرمالدئیدها ممکن است باعث بروز التهاب، جدا شدن ناخن از پوست، سوختگی، درد و انواع آلرژی‌ها شود. حتی پیش آمده است که برخی از خانم‌ها به طور کامل ناخن طبیعی خود را از دست داده‌اند، چون اگر بستر ناخن تخریب شود، ناخنی رشد نخواهد کرد.

فضای سالن‌های زیبایی نیز از اهمیت بالایی برای انجام این کار برخوردار است. اگر محلی که ناخن‌هایتان را قرار می دهید تهویه درستی نداشته باشد، ممکن است بوی گازهای سمی را تنفس کرده و دچار مشکل شوید.

برخی از سالن‌های غیرحرفه‌ای از ترکیبی به نام متیل متاکریلات برای چسباندن ناخن‌ها استفاده می‌کنند. این ترکیب در حین تنفس آسیب‌های جدی به ریه‌ها و همچنین به ناخن‌ها وارد می‌کند.

خطای دیگری که اکثر خانم‌ها مرتکب می‌شوند این است که برای خشک شدن هر چه سریع‌تر ناخن‌ها از سشوار استفاده می‌کنند. مشکل این‌جاست که ممکن است ترکیبات در مجاورت گرما باعث ایجاد التهاب شوند.

مشکل دیگر این است که سالن‌های زیبایی معمولا ابزارهای خود را به خوبی تمیز و استریل نمی‌کنند. در این صورت اگر مشتری قبل از شما، دچار بیماری خاصی از جمله قارچ ناخن باشد، امکان انتقال آن به شما زیاد خواهد بود.

برای پیش‌گیری از چنین مشکلاتی توصیه می‌کنیم حتما سوهان ناخن مخصوص خودتان را داشته باشید چون این وسیله به هیچ عنوان استریل نمی‌شود. حواس‌تان باشد که آرایش‌گر حتما از دستکش لاتکس یا پلاستیکی استفاده کند، چون در صورت بروز بریدگی یا زخم روی دست، زمینه انتقال هر نوع بیماری مسری فراهم می‌شود.

حواس‌تان باشد که کوتیکول ناخن بریده نشود، چون این لایه نازک چسبیده به پایه ناخن مانند یک محافظ طبیعی عمل می‌کند که از نفوذ عفونت‌ها و میکروب‌ها پیش‌گیری می‌کند.

اگر اصرار به انجام کاشت ناخن دارید حتما قبل از شروع کار ناخن‌ها را تمیز کرده و کاملا خشک کنید. اگر رطوبتی روی ناخن‌ها نباشد، از انتشار قارچ‌ها در حین کاشت ناخن اکریلیک پیش‌گیری می‌شود.

مشکلات دیگر ناشی از ناخن‌های اکریلیک

مشکلات و عوارض ناشی از استفاده از ناخن‌های اکریلیک صرفا به سالن زیبایی ختم نمی‌شود. در بین مشکلات رایج‌تر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از آنجایی که ناخن‌های اکریلیک خیلی محکم هستند، ممکن است با هر ضربه ای حتی ضربه سبک نیز ناخن کنده شود. این بدین معنی است که ناخن مصنوعی پلاستیکی کاملا به ناخن واقعی چسبیده شده است، در نتیجه ممکن است ناخن اصلی را نیز با خود از جا در بیاورد.

می‌دانیم که خیلی دلخراش است اما باید تمام جوانب را در نظر بگیرید، چون این مشکل نه تنها بسیار دردناک است بلکه زمان زیادی نیز طول می‌کشد تا ناخن دوباره رشد کند.

موقع استفاده از ناخن اکریلیک خطر بروز عفونت نسبت به زمانی که ناخن طبیعی دارید بسیار بالاتر است. اگر فضای بین ناخن طبیعی و ناخن اکریلیک بسیار اندک باشد، باکتری‌ها و میکروب‌ها تجمع کرده و باعث بروز بیماری می‌شوند.

بروز واکنش‌های آلرژیک نیز از دیگر عوارض استفاده از ناخن‌های اکریلیک است. این مسئله می‌تواند از پلاستیک و سموم وجود در ترکیبات این نوع ناخن‌ها ناشی شود. در نتیجه ناخن‌ها قرمز و متورم شده و دچار خارش می‌شوند.

اگر انگشتی که دارای ناخن اکریلیکی است دچار آسیب شود، امکان تجمع ویروس‌ها یا باکتری‌ها بیش‌تر می‌شود. اگر دچار چنین مشکلی شدید، حتما ناخن اکریلیک آن انگشت را بردارید.

استفاده از ناخن‌های اکریلیک تصمیمی نیست که سرسری بگیرید

اگر بر خلاف هشدارهایی که در این مقاله داده شد همچنان می‌خواهید از این ناخن‌های پلاستیکی استفاده کنید، حتما به افراد ماهر و مراکز معتبر با تهویه خوب مراجعه کنید. حتما ابزارهای شخصی خود مانند سوهان ناخن را همراه ببرید.

هر نوع تغییر، درد یا علامتی روی ناخن و انگشت را جدی بگیرید. اگر لازم بود در برداشتن ناخنی که باعث بروز درد شده است تعلل نکنید. توصیه می‌شود هر از گاهی اجازه دهید ناخن‌هایتان بدون هیچ ترکیب اضافی استراحت کنند.

 

خطرات کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

مراحل کاشت ناخن

 

 

منبع: تبیان

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
سیمین
۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶
خوشم نیومد
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید