در طول تاریخ همیشه داشتن دستانی زیبا برای خانم ها مورد اهمیت بوده است. از زمان باستان زن ها سعی می کردند از طریق های مختلف دست های خود را زینت ببخشند. در مصر باستان، ناخن های بلند و کشیده نشانه ی ثروت و قدرت بوده است. امروزه هم داشتن ناخنی زیبا با طرح های شیک مورد توجه بسیاری از خانم هاست.
برخی افراد کاشت دائمی ناخن را انتخاب می کنند و برخی دیگر فقط برای مراسم هایی خاص دوست دارند که ناخن هایی با طرح های متفاوت داشته باشند این افراد ناخن مصنوعی موقت را برمی گزینند. در ادامه با زیبامون دات کام همراه باشید تا به بیشتر به انواع ناخن مصنوعی، چسب ناخن و نحوه ی گذاشتن و برداشتن بپردازیم.
انواع ناخن مصنوعی
ناخن مصنوعی برای افرادی که ناخن های شکننده، نازک و کوتاهی دارند می تواند مناسب باشد.
ناخن مصنوعی آکریلیکی
ناخن های آکریلیکی با افزودن مونومر مایع و پودر پلیمر ساخته می شود و سپس با یک لایه ی محکم پوشانده می شود. این نوع از ناخن مصنوعی را می توان همانند یک ناخن طبیعی شکل داد. زمانی که در معرض هوا قرار می گیرند سفت و سخت می شود.
ناخن مصنوعی ژله ای
ناخن های مصنوعی ژله ای می توانند بر روی ناخن های آکریلیکی و یا روی ناخن به طور مستقیم قرار بگیرد. این کار باعث می شود ناخن ها محکم تر شوند و باعث شود خوب رشد کنند. این مدل از ناخن با ناخن آکریلیکی فرق می کند و نیاز به مواد افزودنی ندارد. ناخن باید زیر نور uv قرار بگیرد تا یک ناخن ژله ای خوب ایجاد شود.
ناخن مصنوعی فایبر گلاس یا ابریشمی
استفاده از این نوع ناخن مصنوعی زیاد متدوال نیست. در این نوع بخشی از فایبر گلاس و یا ابریشم را بر روی ناخن قرار می دهند و با چسبی مخصوص می چسباند.
در این روش ها معمولا به یک متخصص در سالن زیبایی احتیاج دارید ولی انواعی از ناخن مصنوعی در بازار موجود است که خودتان می توانید در خانه از آن ها استفاده کنید.
وسایل مورد نیاز چسباندن ناخن مصنوعی در خانه
ناخن مصنوعی
انواعی از ناخن مصنوعی در مدل های شفاف، مات، رنگی و طرح دارد در اندازه های مختلف در بازار وجود دارد و با توجه به سلیقه تان آن را انتخاب کنید.
چسب ناخن
چسب های ناخن با مارک های مختلف و متنوعی به راحتی در بازار پیدا می شود. در ادامه انواع آن را معرفی می کنیم.
ابزار مانیکور
ناخن گیر، سوهان و ابزار مانیکور برای مرتب کردن ناخن ها قبل از گذاشتن ناخن و همچنین قیچی برای گرفتن گوشه های پوست انگشت.
آموزش مرحله به مرحله ناخن مصنوعی
• مرحله ی اول: در صورت داشتن لاک با لاک پاک کن آن را به خوبی پاک کنید و سپس دستتان را بشویید.
• مرحله ی دوم: پوست های اضافه ی اطراف ناخن را بگیرید.
• مرحله ی سوم: اگر ناخن هایتان بلند است آن ها را به یک اندازه کوتاه کنید.
• مرحله ی چهارم: از تمیز بودن ناخن هایتان و نبود هرگونه چربی مانند کرم مطمئن شوید و آن ها را خشک کنید تا رطوبتی باقی نماند.
• مرحله ی پنجم: در این مرحله برای هر ناخن انگشت، ناخن متناسب پیدا کنید. اگر خیلی بزرگ تر و یا کوچک تر باشد خوب نمی شود.
• مرحله ششم: در این مرحله بعد از انتخاب ناخن ها، مقداری چسب در قسمت داخل ناخن بزنید.
• مرحله هفتم: بگذارید خشک شود و بعد ناخن مصنوعی را به اندازه ی دلخواه کوتاه کنید و سوهان بکشید.
برداشتن ناخن مصنوعی از روی ناخن طبیعی
• می توانید در ابتدا ناخن را کوتاه کنید که راحت تر کنده شود. سپس دور دست و انگشتان را وازلین بزنید و ناخن هایتان را به مدت ده دقیقه در آستون نگه دارید و سپس با نوک سوهان به آرامی سعی کنید ناخن مصنوعی را جدا کنید.
• در روش دیگر می توانید انگشتانتان را در لیوان نوشابه قرار دهید.
• بعد از تمام شدن کار و در آوردن تمامی ناخن ها حتما از کرم مرطوب کننده استفاده کنید تا رطوبت از دست رفته باز گردد.
چسب ناخن
انتخاب چسب ناخن با کیفیت، مرغوب و خوب بسیار اهمیت دارد. در صورت بهداشتی نبودن چسب ناخن می تواند باعث ایجاد عفونت شود. همچنین چسبی خوب است که هم ناخن ها را خوب نگه دارد و هم در هنگام برداشتن ناخن مصنوعی به بافت ناخن طبیعی آسیب نزند.
معرفی برند های مختلف چسب ناخن
چسب ناخن مصنوعی کیس مدل BGL 506
چسب ناخن مصنوعی کیس مدل BGL 310
چسب ناخن مصنوعی کیس مدل bk 135
چسب ناخن مصنوعی قطره چکانی کیس
چسب ناخن مصنوعی زد وان
چسب ناخن مصنوعی تریتون سری مدل NDG 10
چسب ناخن مصنوعی شارلون
چسب ناخن مصنوعی ام اند اچ
چسب ناخن مصنوعی ای ایکس

چسب ناخن مصنوعی نوباراکس
چسب ناخن مصنوعی اتوپیا
چسب ناخن سریع KISS
چسب ناخن KISS POWER FLEX
فواید استفاده از ناخن مصنوعی و اکریلیک
- از ناخن های اصلی فرد در برابر ضربه و اسیب دیدگی محافظت میکند و مانع شکستی انها میشود.
- مسلما این ناخنها از ناخون های طبیعی فرد زیباتر هستند. میتوان ساده تر به انها طرح و رنگ داد و انها رو طراحی کرد. در حالی که شکل دهی به ناخون های طبیعی فرد میتواند به شدت سخت باشد.
- این ناخنها خیلی قوی هستند و به سختی میشکنند و در نتیجه از ناخو های طبیعی فرد که ممکنه شکننده باشند بهتر عمل میکنند و همچین مانع شکستن ناخنهای خود فرد میشوند.
- هر 15 تا 20 روز یه بار باید ترمیم بشن و دوام بالایی دارند و این ترمیم هم به شدت رشد ناخون های طبیعی فرد بستگی داره.
- میتونید به راحتی ناخن های شکسته و یا تکه شده رو ترمیم کنید و همیشه ناخن های بی نقص و زیبا داشته باشید.
مضرات استفاده از ناخون های مصنوعی و اکریلیک
- اگه درست جاگذاری و کاشته نشن و فردی که براتون ناخن رو کاشته حرفه ای نباشه میتونن باعث عفونت بشن. در نتیجه لازمه که از بهداشتشون همیشه باخبر باشید و ازشون مراقبت کنید.
- برای جدا کردنشون احتمالا کلی دردسر خواهید داشت و اگه کار بیخ پیدا کنید نیاز به جراحی خواهید داشت. همیشه برای جدا کردن این ناخنها سراغ شخصی که ناخن کاره و یا حرفه ایه برید.
- بعضی از مواد شیمیایی ای که برای کاشت و ساخت این ناخن ها استفاده میشه به شدت برای سلامت مضر هستند و ممکنه حین کاشت دچار مشکل یا مسمومیت بشید. محیطی که توش ناخنها کاشته میشه باید تهویه مناسبی داشته باشه.
- اگه بیش از حد از این مدل ناخنها استفاده کنید ممکنه رشد ناخون های طبیعیتون متوقف بشه و مشکلات متفاوتی برای ریشه ناخن ها به وجود بیاد.
توصیه های ضروری برای استفاده از ناخون مصنوعی و چسب ناخون
- همیشه قبل از اینکه تصمیم به کاشت ناخن بگیرید همه جوانب رو بررسی کنید و شرایط رو بسنجید. این پروسه وقت و هزینه شما رو درگیر میکنه و حتی جدا سازی پر دردسری هم داره پس باید تصمیمتون جدی باشه.
- اول از هر چیزی یه سالن کاشت ناخن خوب پیدا کنید. میتونید اینترنت رو سرچ کنید یا از بقیه بپرسید. هیچوقت بی گدار به اب نزنید و سلامت ناخونهاتون رو در خطر نندازید.
- انتخاب یک رنگ مناسب خیلی مهمه چون قراره حداقل تا 15 روز اون رنگ رو روی ناخن هاتون داشته باشید. هم چنین طول ناخن هم مهمه. اگه بار اولیه که دارید ناخن میکارید توصیه میشه که زیاد بلند نباشه چون پروسه عادت کردن به ناخون مصنوعی زمان بره و هرچی بلندتر هم باشه زندگی روزانه براتون سخت تر میشه.
- وقتی تصمیم گرفتید ناخن هاتون رو نگه دارید دیگه پروسه ترمیم زیاد هزینه بر نیست. فقط لازمه که کناره هاش رو پر کنند و سطح رویی ناخون رو ترمیم کنند.
- استفاده از جنس های ارزون قیمت و نامناسب میتونه سلامت ناخن طبیعیتون رو به طور جدی ای به خطر بندازه و حتی روی ظاهر ناخن هم تاثیر میذاره. اگه نمیتونید از پس هزینه ها بربیاید فعلا عجله نکنید چون اگه ناخن های اصلیتون اسیب ببینند اون وقت باید هزینه گزاف تری رو بپردازید.
- قبل از هر چیزی مطمئن بشید که به هیچ کدوم از مواد استفاده شده تو پروسه الرژی ندارید.
برای تقویت ناخن چه چیز هایی مفید است؟
مشکل های ناخن می تواند به علت کمبود های ویتامین های مورد نیاز بدن، تغذیه ی نامناسب، کمبود پروتئین، کلسیم و ... به وجود آید.
روی، کلیسم، آهن، اسید آمینه، ویتامین C در سلامت ناخن ها بسیار اهمیت دارد و باید منابع آن ها را در رژیم روزانه قرار ندهد. برای مثال لیمو، کیوی و پرتقال دارای ویتامین C است. آهن و روی در گوشت قرمز و جگر موجود است.
کاشت و استفاده از ناخن مصنوعی و چسب ناخن و سایر مواردی نظیر موردهای نامبرده شده یک تصمیم شخصی است که نباید اسان گرفته شود. براساس شخصیت شما و زندگی و خواسته هایتان و صبوری شما در استفاده از انها کاشت ناخن مصنوعی میتواند تجربه ای لذت بخش یا سخت باشد. مطمئن شوید که از سالن های معتبر استفاده میکنید. مطمئن شوید محصولی که انتخاب کرده اید استاندارد و بی خطر است. هرگز اجازه ندهید افراد بی تجربه و نابلد سلامت ناخن شما را به خطر بندازند و هرگز فراموش نکنید که سلامتی مهم ترین اصل است.
مطالب پیشنهادی:
ایده های جدید و شیک طراحی و دیزاین ناخن با لاک طلایی + عکس
مدل های جدید فرنچ ناخن برای ناخن های گرد و مربعی + تصاویر
بهترین رنگ لاک ناخن برای پاییز 2019 و 98