امروزه مصرف گیاهان دارویی در بین مردم نسبت به داروهای شیمیایی بسیار رواج پیدا کرده است. علاوه بر گیاهان دارویی طبابت پزشگان گیاهی نیز مفیدتر و بیشتر شده است. دلیل این امر این است که مردم تاثیر گیاهان دارویی را بیشتر از داروهای شیمیایی می دانند. اما باید دقت کنید هنگام مصرف این داروها زیاده روی نکنید و از میزان و نحوه مصرف آن ها اطلاع داشته باشید.
عوارض خطرناک مصرف خودسرانه گیاهان دارویی
برای درمان بیماری با داروهای گیاهی باید مانند درمان به روش معمول و شیمیایی، حتما به پزشک مراجعه کرد و بسته به نوع بیماری از داروی مخصوص استفاده کرد. یک متخصص طب سنتی اعلام کرد اکثر مطالبی که در شبکه های اجتماعی در رابطه با داروهای گیاهی درج می شود معتبر نیست بنابراین مردم نباید خودسرانه دارو مصرف کنند. چون ممکن است دارویی که برای یک بیماری مفید باشد اگر به میزان زیاد مصرف شود به جای دیگری آسیب برساند. داروهای گیاهی بسته به سن و جنسیت و نوع بدن فرد تجویز می شود. نکته مهم دیگری که علاوه بر نوع داروی انتخابی وجود دارد، مقدار و طول مدت استفاده هر نوع داروی گیاهی است که در هر فرد نسبت به افراد دیگر متفاوت بوده و باید به آن نیز توجه کرد.
متخصصان طب سنتی می گویند: کسانی که از گیاهان دارویی استفاده می کنند باید حتما از میزان و نحوه مصرف آن با خبر باشند چون ممکن است اگر درست مصرف نشود، به جای بهبود بیماری باعث آسیب شود.
مردم باید بدانند که اگر یک داروی گیاهی که خود مصرف می کنند به هیچ وجه آن را به دیگران معرفی نکنند. مثلا مصرف بیش از اندازه انواع ادویه، سس های تند، بادمجان، گردو، سیر، خرما، ارده،کنجد و پیاز در مناطق مرکزی ایران که فاقد رطوبت کافی هستند، باعث بروز مشکلات زیادی مانند خواب رفتگی دست و پا، افزایش فشار خون، کاهش خون رسانی اعضا، خشکی پوست و ریزش مو می شوند.
عوارض مصرف بیش از حد دمنوش ها
مردم باید در مصرف دمنوش های گیاهی هم اعتدال را رعایت کنند، چون هر چیز مفیدی باید به اندازه مصرف شود. خیلی ها فکر می کنند مصرف زیاد دمنوش باعث سلامت بدن می شود در حالی که نمی دانند مصرف بیش از حد آن ها به سلامت شان آسیب می رساند. مردم به هیچ وجه نباید خودسرانه و بدون دستور پزشک از داروهای گیاهی استفاده کنند چون باعث پیشرفت برخی بیماری ها می شود. عده ای به دلیل سر درد ناشی از آلودگی هوا اقدام به مصرف دمنوش ها می کنند که باید توجه داشت به طور مثال مصرف گل گاوزبان به صورت خودسرانه باعث آرام بخشی نخواهد شد. داروهای گیاهی اگر به جا و به موقع توسط متخصص طب سنتی که از دانشگاه های معتبر کشو، تخصص گرفته است تجویز شود قطعا برای فرد مشکل ایجاد نخواهد کرد. نکته مهم دیگر این است که زمانی داروی گیاهی موثر واقع می شود که بدن قوه داشته باشد و توانایی تجزیه و تحلیل دارو وجود داشته باشد. بنابراین ابتدا بدن فرد بیمار باید قوت گرفته و سپس با داروی گیاهی آرام آرام بهبود یابد.
انواع دمنوش گیاهی برای درمان کم خونی
جرم گیری پوست با گیاهان دارویی
درمان گیاهی غده های چربی زیر پوست در خانه
ممنون از اینکه با زیبامون همراه بودین.