سفارش کالا و خدمات زیبایی

جوش و آکنه - دلایل و درمان جوش زیر پوستی

دسته: مراقبت از پوست تاریخ نگارش: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴
5
تعداد رای‌دهندگان: 3752

جوش زیر پوستی، مشکل خیلی از زنان و مردان است که علاوه بر کاهش زیبایی پوست، بسیار دردناک و ملتهب است و باید خیلی زود درمان شود.

جوش و آکنه - دلایل و درمان جوش زیر پوستی

جوش زیر پوستی به انواعی از جوش‌های صورت و بدن گفته می‌شود که کاملا سربسته هستند و مانند جوش‌های سرسیاه یا سرسفید، راه خروجی به بیرون از پوست ایجاد نمی‌کنند. همچنین باید گفت که یکی از دلایل زیر پوست ماندن جوش این است که جوش در عمق پوست ایجاد می‌شود و به همین خاطر خیلی دردناک است. بنابراین تمام چرک و آلودگی جوش در زیر پوست محبوس می‌شود که ممکن است در اندازه‌های مختلفی باشد. جوش زیر پوستی ممکن است سرسیاه و سرسفید نباشد، اما کاملا قابل تشخیص است زیرا معمولا اندازه‌ای بزرگ دارد که رنگ آن به صورت قرمز یا صورتی از زیر پوست نمایان است.

یک توصیه بسیار جدی به کسانی که این نوع جوش را در صورت و بدن خود دارند، این است که هرگز آن را دستکاری نکنند. این کار عفونت را در اعماق پوست منتشر می‌کند و نه تنها جوش را بهبود نمی‌دهد، بلکه باید منتظر جوش‌های بیشتر و حتی ایجاد زخم در پوست باشید.

 

دلایل بروز جوش زیر پوستی چیست؟

این جوش‌ها هم مانند جوش‌های معمولی، دارای دلایل ساده و یکسانی هستند. از مسدود شدن منافذ پوست با گرد و خاک، روغن و.. تا تولید بیش از حد سبوم در پوست و البته فعالیت باکتری‌ها در سطح پوست. اما دلایل اصلی بروز آن:

1. تغییرات هورمونی در نوجوانان و بزرگسالان به خصوص در زمان دوره‌های قاعدگی که به یکباره باعث تولید سبوم و روغن زیادی در پوست می‌شود که سبب مسدود شدن آن و تجمع در زیر پوست می‌گردد.

2. محصولات مراقبت از پوست که چرب و روغنی هستند و لوازم آرایش و انواع لوسیون و کرم با نوع و محتویات نامناسب و بی‌کیفیت.

3. عدم لایه برداری از پوست که باعث بسته شدن منافذ پوست و فولیکول‌های مو در آن می‌شود.

4. فعالیت باکتری‌ای موسوم به پروپیونی باکتریوم آکنه که به واسطه عفونت ناشی از آن، حفره‌ها و منافذ پوست بسته می‌شوند.

 

جوش زیر پوستی روی گونه

 

درمان سریع جوش زیر پوستی

همان طور که گفته شد این نوع جوش هیچ منفذی برای خروج عفونت به بیرون از پوست ندارد، پس درمان آن کمی سخت و زمان‌بر است. 

1. یک دستمال تمیز را در آب گرم خیس کنید.

2. این دستمال را روی موضع جوش قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه باقی بماند.

3. گرمای ناشی از دستمال، باعث باز شدن منافذ پوست و خروج روغن و عفونت باکتری‌ها از آن می‌شود، اگر لازم بود، باز هم دستمال را در این 20 دقیقه خیس کنید و روی صورت بمالید. حتما چند مرتبه در روز این عمل را تکرار کنید تا التهاب و درد ناشی از جوش، برطرف شود.

 

پیشگیری از ایجاد جوش زیر پوستی

پیشگیری بسیار ساده است، در واقع راه پیشگیری از جوش زیر پوستی، جلوگیری از مواردی است که به عنوان دلایل جوش زیر پوستی در بالا معرفی شدند که عبارتند از:

1. استفاده از لوازم آرایش مناسب با پوست و باکیفیت و فرمولاسیون سبک و کماسب.

2. رعایت بهداشت فردی و استفاده از حوله و لوازم آرایش شخصی.

3. استفاده از محصولات داروخانه‌ای مناسب با جنس پوست.

4. استفاده از کرم‌های ضد آکنه.

5. مصرف نکردن غذاها و مواد خوراکی التهاب آور (لیستی از موادی که باعث جوش در شما می‌شوند تهیه کنید و از مصرفشان خودداری نمایید. این مواد در افراد ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشند).

6. مراجعه به پزشک برای چکاپ کامل وضعیت هورمونی و... .

 

چند درمان طبیعی و خانگی برای جوش زیر پوستی

جوش زیر پوستی به دلیل عمیق بودن جایگاه آن و نزدیکی به محل اعصاب، درد و اذیت بیشتری دارد که می‌توان آن را با مواد طبیعی و خانگی درمان کرد و کاهش داد. این مواد کاملا بدون ضرر و با تاثیری عالی هستند، قبل از شروع استفاده، حتما محل جوش را با آب ولرم بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود.

روغن درخت چای

این یک آنتی باکتریال طبیعی و قوی است که علاوه بر کاهش باکتری و کاهش جوش در روزهای آینده، روند بهبود جوش را تسریع می‌کند و پوست را تسکین می‌دهد.

یک قطره روغن درخت چای را با 9 قطره آب مخلوط کنید (اگر لازم بود؛ مقدار را 2 برابر کنید) و با یک پنبه به پوست و مخصوصا محل جوش‌ها بمالید. بعد از 10 دقیقه با آب گرم بشویید. این کار را 3 بار در روز تکرار کنید تا جوش از بین برود.

 

روغن درخت چای

 

خمیر دندان

مقداری از خمیر دندان معمولی (نعنایی) و غیر ژلی را روی جوش بمالید و بگذارید تا صبح بماند. همچنین در طی روز هم می‌توانید خمیر دندان را 2 ساعت روی جوش بمالید و بعد آن را بشویید. این درمان برای از بین بردن جوش سرسیاه نیز عالی است.

 

عسل

این یک درمان طبیعی برای همه انواع جوش است و علاوه بر داشتن خاصیت ضدمیکروبی، مزیت آن نسبت به دیگر درمان‌ها، این است که به خوبی و عمیقا پوست را پاکسازی می‌کند و یک لایه‌بردار عالی است که اجازه نمی‌دهد پوستتان دچار اسکار و جای جوش شود.

مقداری عسل را با یک تکه پنبه روی جوش‌ها یا تمام پوستتان بمالید و بعد از 15 تا 20 دقیقه آن را بشویید. برای درمان سریع‌تر جوش زیر پوستی، این کار را روزانه 3 بار تکرار کنید.

 

عسل طبیعی

 

شیر

شیر دارای آلفا هیدروکسیل اسید است، چیزی که در کرم‌های ضدآکنه AHA نامیده می‌شود و می‌تواند لایه مرده پوست را از بین ببرد و منافذ آن را باز کند و گرد و غبار و چربی موجود در ان‌ها را تخلیه نماید. پس این نوشیدنی سفید را دست کم نگیرید و با آن پوست نرم و لطیفی را تجربه کنید.

کافیست هر روز چند بار یک پنبه آغشته به شیر را به پوستتان بمالید و اجازه دهید که خشک شود و بعد بشویید.

 

جوش و آکنه - درمان جوش صورت با هیدروژن پراکسید

8 درمان قطعی برای جای جوش و اسکارهای قدیمی

با خوردن این خوراکی ها جوش میزنید - قسمت دوم

علت جوش زدن در هر قسمت و درمان جوش

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید