سفارش کالا و خدمات زیبایی

کاشت ناخن ژل + مزایا و معایب آن

دسته: ناخن تاریخ نگارش: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳
5
تعداد رای‌دهندگان: 20178

کاشت ناخن به روش‌های مختلفی انجام می‌شود ه یکی از این روش‌های کاشت ناخن ژل است. آیا مزایا و معایب این روش از کاشت ناخن را می‌دانید؟

کاشت ناخن ژل + مزایا و معایب آن

شاید شما نیز جز آن دسته از افرادی باشید که ناخن‌‌هایتان به طور طبیعی شکننده و ضعیف هستند و نمی‌توانید ناخن‌هایتان را به اندازه دلخواه بلند کنید. در این مواقع شاید کاشت ناخن یک انتخاب مناسب برای داشتن ناخن‌هایی بلند، یکدست و محکم باشد.

 همانطور که می‌دانید و در مقاله‌های قبلی زیبامون دات کام نیز به آن اشاره شده است کاشت ناخن به روش‌ها و متدهای مختلفی انجام می‌گیرد؛  کاشت ناخن با روشهای مختلف و کاشت ناخن - کاشت پودر و میکس و هلویی را بخوانید!

یکی از این روش‌ها، کاشت ناخن ژل است. برای آشنایی بیشتر با مانیکور و کاشت ژل پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را نیز مطالعه کنید و سپس تصمیم نهایی خود را برای کاشت ناخن بگیرید. با ما همراه باشید.

 

کاشت ناخن ژل چگونه است؟

 

کاشت ناخن با ژل

 

کاشت ناخن ژل نیز روشی مانند کاشت ناخن پودری دارد با این تفاوت که مواد مخصوص این نوع کاشت آماده بوده و آن را بر روی تیپ ناخن و یا ناخن طبیعی قرار می‌دهند و سپس با استفاده از ستگاه یو وی ( UV ) ژل مخصوص را روی ناخن تثبیت می‌کنند.

در این روش معمولا از 2 تا 3 لایه ژل مخصوص بر روی ناخن استفاده می‌شود و بعد از هربار ژل زدن به ناخن از دستگاه یو وی استفاده می‌شود تا ژل روی ناخن خشک شود. این روش معمولا سریع‌تر از روش کاشت ناخن پودری انجام می‌گیرد.

 

مزایای کاشت ناخن ژل

 

مزایا کاشت ناخن ژل

 

1. مواد مورد استفاده در این روش برخلاف کاشت ناخن پودری معمولا بدون بو هستند.

2. مواد کاشت ناخن ژل معمولا غیر سمی هستند.

3. ناخن کاشته شده با روش ژلی معمولا ظریف‌‌تر و طبیعی‌تر از ناخن کاشته شده به روش پودری است و به همین دلیل ظاهر طبیعی‌تر و واقعی‌تری را بر روی ناخن ایجاد می‌کند.

4. این روش معمولا سریع‌تر انجام شده و روش کار با آن نسبت به کاشت ناخن پودری راحت‌تر و ساده‌تر است.

5. کاشت ناخن ژل ماندگاری بیشتری داشته و معمولا به ترمیم کمتری نیز نیاز دارند.

6. از این روش می‌توان به عنوان کاور ناخن نیز استفاده کرد.

 

معایب کاشت ناخن ژل

 

دستگاه یو وی

 

1. کاشت ناخن ژل معمولا گران‌تر از سایر روش‌های کاشت است.

2. معمولا سالن‌های کمی این روش از کاشت ناخن را به مشتریان ارائه می‌دهند. به طور کلی می‌توان گفت 70 تا 80 درصد سالن‌های مخصوص ناخن از روش پودری برای کاشت ناخن استفاده می‌کنند و تنها 10 تا 20 درصد از آن‌ها کاشت ژل دارند!

3. دستگاه مخصوص این روش از کاشت ناخن ( UV dryer ) معمولا دارای اشعه ماورا بنفش بوده و برای پوست بسیار مضر است. 

4. همانطور که گفته شد کاشت ناخن ژل ظاهری ظریف و طبیعی دارد. اگر به هردلیلی نیاز به برداشتن کاشت ناخن داشته باشید حذف این ژل از روی ناخن کاری وقت گیر و سختی خواهد بود و ممکن است این فرآیند باعث ضعیف شدن ناخن نیز شود.

5. برای برداشتن کاشت ناخن ژل حتما باید به سالن‌های مخصوص مراجعه شود و این کار توسط تکنسین ناخن انجام شود و به هیچ عنوان نباید این کار را در خانه انجام داد.

 

مطالب مرتبط:

پودر کروم ناخن و نحوه استفاده از آن

مضرات کاشت ناخن و فواید آن

تقویت ناخن به صورت طبیعی در خانه

 

ممنون که با زیبامون همراه هستید!

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید
پربازدیدترین‌های هفته
موارد بیشتر