سفارش کالا و خدمات زیبایی

کاشت ناخن - خطرات کاشت ناخن مصنوعی

دسته: ناخن تاریخ نگارش: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹
5
تعداد رای‌دهندگان: 11839

کاشت ناخن یک روش غیر بهداشتی است که در مراکز آرایشی انجام شده و موجب از بین رفتن دائمی ریشه ناخن و شکاف پوستی و بسیاری مشکلات دیگر می‌شود.

کاشت ناخن - خطرات کاشت ناخن مصنوعی

استفاده از روش‌های زیبایی ناخن روز به روز رایج‌تر می‌شوند, اما آیا استفاده کنندگان از خطرات کاشت ناخن و استفاده از ناخن مصنوعی هم باخبرند؟ کاشت ناخن - روشهای کاشت و معایب و مزایای آنها

 خطرات کاشت ناخن

 

 

در فرایند کاشت ناخن مصنوعی موجب نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می‌شود و تغییر رنگ ناخن، کدر شدن و رشد کم ناخن از عوارض این اقدام است.

با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می‌رود و ناخن فرد دچار تغییر شکل می‌شود.

عفونت‌های قارچی و بیماری‌های ویروسی از جمله خطرات کاشت ناخن است، اغلب موارد استفاده شده در این نوع کاشت غیر استریل و چند بار مصرف هستند و از راه‌های انتقال بیماری‌های پوستی محسوب می‌شوند؛ بیماری‌های قارچی پوست، درمان عفونت قارچی و ارتباط آن با حیوانات خانگی.

مواد شیمیایی که در چسباندن این ناخن مصنوعی استفاده می‌شوند غیر استاندارد هستند و موجب بروز حساسیت‌های حاد پوستی نیز می‌شود.

برای درمان عفونت‌های قارچی حاصل از خطرات کاشت ناخن از آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌شود اما گاهی ریشه ناخن به حدی آسیب می‌بیند که شکل طبیعی ناخن به طور کامل از بین می‌رود.

کاشت ناخن مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (انیکولیز) می‌شود.

متخصصان معتقدند که استفاده طولانی مدت از ناخن مصنوعی یک بار مصرف گرفته تا ناخن‌های کاشته شده برای استفاده طولانی مدت می‌تواند باعث واکنش‌های دردناک و شدید شامل عفونت پوست اطراف ناخن‌ها و شل شدن ناخن‌ها شود.

خانم‌هایی که از ناخن مصنوعی و کاشته شده برای زمان طولانی استفاده می‌کنند، ممکن است مشاهده کنند که ناخن‌های طبیعی آن‌ها نازک‌تر و مات‌تر شده است و در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن می‌شوند؛ اگر اصراری برای استفاده از ناخن مصنوعی وجود دارد، این ناخن‌ها باید هر ۳ ماه یک بار برداشته شوند تا اجازه داده شود ناخن‌های طبیعی استراحت کنند.

چسب هایی برای آهن

 

 

افزایش طول ناخن‌ها ممکن است به وسیله ناخن‌های پلاستیکی که کل ناخن یا انتهای ناخن را می‌پوشاند انجام شود؛ این ناخن‌های مصنوعی با چسب‌هایی چسبانده می‌شوند که حاوی methacrylate هستند که ماده‌ای حساسیت زاست و ممکن است باعث شکاف و ترک ناخن شود؛ پوشاندن ناخن‌ها به وسیله چسب به دلیل وجود آکریلات در ترکیبات آن‌ها از لحاظ طبی و پزشکی عوارضی نظیر پوسته ریزی، تغییر بافت ناخن و عفونت‌های قارچی به خصوص کاندیدا را به وجود می‌آورد و به جز در افرادی که بافت ناخن در آن‌ها به دلیل ژنتیکی یا بیماری از بین رفته است، توصیه نمی‌شودبرداشتن ناخن کاشته شده (ویدیو)

نکته آخر، برای پیشگیری از چنین خطراتی از کاشت ناخن در طولانی مدت و استفاده از ناخن مصنوعی پرهیز کنید.

 

روش صحیح پاک کردن ژل مانیکور در خانه

انواع ناخن

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
نظر خود را ثبت کنید