سفارش کالا و خدمات زیبایی

خواص طالبی برای سلامت بدن

دسته: سلامت تاریخ نگارش: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
5
تعداد رای‌دهندگان: 4818

طالبی میوه ای خنك و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.

خواص طالبی برای سلامت بدن

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیارمحبوب است. نام انگلیسی آنCantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده که در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده است. درمان کبد چرب با میوه

طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می‌رسند و لطیف‌تر هستند و هضم آنها آسان‌تر است. سلامت و زیبایی پوست با میوه و سبزی

طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتاكاروتن بوده كه در بدن تبدیل به ویتامین آ می‌شود. بتاكاروتن یك آنتی اكسیدان بسیار عالی است كه از سرطان پیشگیری می‌كند، كلسترول را كاهش می‌دهد و درصد بیماری‌های قلب و عروق را به طرز چشمگیری كم می‌كند.

این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه بتاكاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می‌شود. طالبی همچنین حاوی ویتامین ث و علاوه بر آن، مواد مغذی دیگری مثل پتاسیم، اسید فولیك، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های ب6 است. 

 

ویتامین‌های طالبی

وجود مجموعه‌ای از ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین‌های گروه ب در این میوه، آن را به ماده‌ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل كرده و از این رو میوه‌ای بسیار مفید برای افزایش وزن كودكان و نوجوانان و افراد لاغر است. طالبی میوه‌ای خنك و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.

 

طالبی و درمان کم خونی

 

انواع طالبی

 

مصرف این میوه همچنین به افرادی كه از كم خونی رنج می‌برند، توصیه می‌شود. مطالعات نشان داده است كه افرادی كه از آسم رنج می‌برند، در صورت استفاده از میوه‌هایی كه خاصیت آنتی اكسیدانی بالایی دارند، كمتر دچار حملات تنفسی می‌شوند. از این رو مصرف طالبی برای كسانی كه سل ریوی دارند، مفید است.

طالبی و گرمك به دلیل دارابودن مقدار زیادی فیبر برای كسانی كه از یبوست رنج می‌برند، مفید است.

 

طالبی سرشار از پتاسیم

همچنین میوه‌هایی كه پتاسیم بالایی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و... از بروز نارسایی قلبی جلوگیری كرده و در صورت بروز، از شدت آن می‌كاهند. از آنجا كه كلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری‌های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارابودن مواد مغذی برای كنترل این سه فاكتور، مفید است و در سلامت قلب نقش كارآمدی دارد. البته افرادی كه از بیماری قند رنج می برند در مصرف طالبی باید جانب احتیاط را رعایت كنند.

 

فواید پوست طالبی

همچنین دانشمندان با تحقیق بر پوست میوه‌هایی مثل خربزه و طالبی دریافته‌اند كه پوست این میوه‌ها می تواند منبعی برای مسمومیت غذایی باشد؛ از این رو شستن كامل میوه‌ها بسیار توصیه می‌شود.

 

خواص درمانی گرمك و طالبی

• طالبی میوه ای اشتها آور است.

• طالبی، ادرارآور، نرم كننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.

• خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان كم خونی مفید است.

• مصرف طالبی برای كسانی كه سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

• گرمك سرشار از ویتامین های آ وث و سلولز است.

• گرمك ملّین است؛ مخصوصاً برای كسانی كه از یبوست می نالند مفید است.

• گرمك و طالبی، تشنگی را در تابستان تسكین می‌دهد.

• گوشت طالبی برای تسكین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

• آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

 

احتیاط لازم در مصرف طالبی

 

طالبی میوه خوشمزه

 

• كسانی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت كنند و کمتر مصرف كنند.

• كسانی كه ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی كنند.

 

میوه های مفید برای پوست

آیا انگور چاق کننده است

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
سینا
۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸
ممنون خیلی اطلاعات مفیدی دادید.طالبی محشششششششششششششششره
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید