دارچین حالتی شبیه به پوست درخت داشته و رنگ قهوهای و حالت لولهای آن در همه جای دنیا معروف است. این ادویه عموما به صورت پودر شده در تهیهی انواع غذاها و شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
دارچین دارای عطری خوش و شیرین است و طبیعتی گرم دارد و در حدود 100 گونه از آن در جهان وجود دارد.
این ادویه خوشبو، دارای خواص ضدمیکروبی، ضدالتهابی و ضدعفونی بوده و حاوی مواد مغذی ضروری بسیاری برای حفظ سلامت بدن است.
با زیبامون دات کام همراه باشید و با برخی از خواص دارچین بیشتر آشنا شوید.
خواص دارچین
1. دارچین دارای مزایای قابل توجهی برای افراد مبتلا به دیابت است و در کنترل قندخون بسیار موثر است.
2. دارچین تا حدود زیادی باعث افزایش عملکرد مغز و بهبود هوشیاری ذهنی میشود. عطر و بوی دارچین سبب میشود تا فعالیت مغز افزایش پیدا کند. استفاده از چای دارچین یک روش بسیار عالی برای کاهش اضطراب، عصبانیت و آرامش ذهن است.
3. با توجه به خواص مختلف ضدالتهابی موجود در دارچین، این ادویه برای محافظت از قلب و عروق و جلوگیری از آسیب و عفونت اطراف آن بسیار موثر است.
4. دارچین یک منبع بسیار غنی از فیبر، کلسیم، منگنز و مواد معدنی کمیاب است. این ترکیبات برای بهبود عملکرد روده بزرگ بسیار مفید هستند.
5. مطالعات نشان داده است که اگر از دارچین به طور منظم در برنامه غذایی استفاده شود، از تکثیر سلولهای سرطانی در بدن جلوگیری میکند.
6. دارچین حاوی ترکیباتی است که به بهبود گردش خون در سراسر بدن کمک میکند.
7. دارچین دارای خواص قوی و ضدالتهابی بوده و به کاهش التهاب بافت داخلی مغز شده و از اختلالات عصبی جلوگیری میکند. این ادویه مانع از شروع شدن بیماریهایی مانند آلزایمر، پارکینسون، MS، تومورهای مغزی و مننژیت میشود.
8. اعتقاد بر این است که استفاده از دارچین باعث بهبودی و تسکین سرماخوردگی و آنفولانزا میشود. برای از بین بردن گلودرد، 2 قاشق دارچین را در یک فنجان آب گرم بریزید و با مقداری عسل بنوشید. اضافه کردن آبلیمو به این ترکیب، باعث از بین رفتن عفونتهای تنفسی میشود.
9. دارچین به عنوان یک درمان بسیار موثر برای کاهش دردهای آرتروز است. ترکیبی از 1 قاشق دارچین و 1 قاشق عسل را درست کرده و قبل از صبحانه از آن میل کنید. این روش تاثیر قابل توجهی در کاهش درد مفاصل خواهد داشت.
توجه: اگرچه دارچین برای سلامتی بسیار مفید است اما باید توجه داشت که از آن به مقدار مناسب استفاده شود زیرا استفاده بیش از حد از ان ممکن است آسیبهایی را برای کبد ایجاد کند.