متاسفانه بعضی مادران روی ناخنهای کوچک و زیبای دختربچههای کم سن وسال خود لاکهای رنگی مختلف میزنند اما لاک های ناخن حاوی مقادیری مواد شیمیایی هستند که فقط بافت نسبتا محکم ناخنها میتوانند آنها را تحمل کنند. در اثر تماس با این مواد، دچار تحریک و حساسیت شود. این تحریک و حساسیت برای مخاط دهان به مراتب شدیدتر و بدتر اتفاق خواهد افتاد. طراحی های ساده و شیک با لاک ناخن
از آنجا که برخی بچههای کوچک، عادت به جویدن ناخنهای خود یا در دهان کردن انگشت و ناخن ها دارند، ممکن است در صورت آغشته بودن ناخن ها به لاک، مقداری از لاک را بجوند و با بلعیدن مواد شیمیایی موجود در آن، دچار واکنش های دهانی یا ناراحتی های گوارشی بشوند. از سوی دیگر، وجود ماده بسیار مضر سرب در لاک های رنگی دور از انتظار نیست. به همین دلیل والدین برای پیشگیری از ابتلا به ناراحتی های مخاطی یا عوارض گوارشی، بهتر است از خیر استفاده از لاک روی ناخن های فرزندشان بگذرند. علاوه بر اینها، اگر جویدن و بلعیدن لاک ناخن، به دفعات تکرار شود. لاک ناخن رنگ گلبهی
بعضی از لاک ها به دلیل ترکیبات شیمیایی و سمی که دارند برای افراد به ویژه کودکان مضر هستند. یکی از عوارض استفاده از لاک برای کودکان زیر 7 سال کاهش ضریب هوشی در کودکان است.
آیا لاک برای کودکان ضرر دارد؟
بستگی به نوع لاكی كه مورد استفاده قرار میگیرد، دارد. لاكهای قدیمیتر كه سرشار از مواد شیمیایی هستند، بدون شك برای كودكان خطرناك هستند مخصوصا آن دسته از كودكانی كه عادت به جویدن ناخنها و یا حتی مكیدن انگشت دارند.
اگر دختر كوچولوی شما علاقه زیادی به لاك زدن از خود نشان میدهد هرگز سراغ لاكهای قدیمی و سنتی نروید و در عوض انواع بیخطر كه بدون مواد سمی هستند را خریداری كنید. بهتر است كه پایه لاك محلول در آب باشد.
اثرات لاک ناخن بر ضریب هوشی
معمولا روی لاكها و برچسبشان، مواد تشكیل دهنده آنها به طور كامل نوشته نمیشود. تحقیقات نشان میدهند كه استفاده از لاك ناخن در كودكان زیر 7 سال باعث كاهش هوش آنها میشود.