مسافرت به این معنی نیست که تغذیه سالم را کنار بگذارید و هر طور که پیش آمد غذا میل کنید. با یک برنامهریزی دقیق، میتوانید بهترین مسافرت را داشته باشید و این برنامهریزی به یک عادت مفید در طول عمرتان تبدیل شود و هر بار که به مسافرت میروید، آن را اجرایی کنید.
تغذیه سالم در مسافرت ها
1. قبل از سفر برنامهریزی کنید
قبل از اینکه به سفر بروید، موقعیت مکانی که میروید را بررسی کنید و از کسانی که قبلا به آنجا مسافرت کردهاند، بپرسید که رستورانهای سالم، تمیز و بهداشتی کداماند و آدرس آنها را یادداشت کنید.
در اینترنت جستجو کنید و آدرس رستورانها و غذاخوریهای باکیفیت را شناسایی کنید.
تصمیم بگیرید که وعدههای نهار و شام را یکی کنید و در ساعتی مناسب از از روز آن را میل کنید. با این ترفند هم هزینه سفرتان کاهش خواهد یافت و هم اینکه از زیادهخوری و پرخوری جلوگیری میشود زیرا معمولا در مسافرت سوغاتی آن شهر و تنقلات دیگر هم مصرف میشود.
2. با خودتان غذا ببرید
اگر میتوانید با خودتان غذاهای کنسروی، نان، پاستا، برنج، سبزیجات، میوه و انواع توت ببرید. این کار هم هزینههایتان را کاهش میدهد و هم اینکه مطمئن هستید که غذای سالم میخورید.
اگر معده حساسی دارید، بهترین کار این است که در مسافرتها، خودتان غذای تازه و گرم تهیه کنید و از خوردن غذاهای رستوران و آماده خودداری کنید.
صبحانه را فراموش نکنید. بهترین وعده غذایی صبحانه است که در مسافرت نباید از آن غافل شد. با خودتان پنیر و نان سبوسدار ببرید تا مشکلی در راه برایتان پیش نیاید.
3. بهترین گزینهها را انتخاب کنید
اگر به رستوران میروید و غذا سفارش میدهید و یا میخواهید در سوپرمارکتها مواد غذایی انتخاب کنید، انواع کم کالری و سالمتر را انتخاب کنید. غذاهای چرب، سرخ شده و فستفود اصلا مناسب نیستند، این غذاها هم کالری و چربی زیادی دارند و هم اینکه به صورت مناسبی طبخ نمیشوند.
نوشیدنی پرکالری و نوشابه ننوشید. به جای این نوشیدنیهای شیرین و پرکالری، آب که سالم است را انتخاب کنید.
چه کنیم تا در مهمانیها چاق نشویم؟
توصیه هایی به بیماران قلبی عازم سفرهای نوروزی