هر نقطه از بدن انسان هر گاه با کمبود آب مواجه شود بقیه قسمتهای بدن هم با بی آبی مواجه میشوند. طمانی هم که قسمتی از بدن رطوبت جذب کند به راحتی آن را به بقیه نقاط بدن میدهد. هنگامی هم که دهان ما خشک میشود، در واقع کل بدن ما با کم آبی مواجه شده است. درمان آلرژی بهار با طب سنتی
افرادی که از نظر طب سنتی خشک مزاج هستند
از نظر طب سنتی افرادی که خشک مزاج هستند، مخاط دهان و بینیشان خشک است. گاهی در چشمها احساس خارش و سوزش میکنند و ممکن است یبوست مزاج داشته باشند. این افراد یک ساعت قبل از حمام میتوانند کل بدنشان را با روغن بادام شیرین روغنمالی کنند و بعد از یک ساعت که روغن بهخوبی جذب پوست و بدنشان شد استحمام کنند. هنگام استحمام به جای صابون از شامپوهای بدن مرطوبکننده استفاده کنند. روش های طب سنتی برای برطرف کردن تشنگی در تابستان
افرادی که از نظر طب سنتی دارای طبع صفراوی هستند
افراد صفراوی مزاج بهخصوص صبحها که از خواب بیدار میشوند طعم دهانشان تلخ است. رنگ پوستشان مایل به زرد است و سفیدی چشم آنها کمی به زردی گرایش دارد. بدنشان به خواب کمی نیاز دارد و با میزان کمی از خواب هم بدنشان سرحال میشود و افرادی فعال و پرکار هستند. این افراد زود از کوره درمیروند و عصبانی میشوند و زود هم آرام نمیگیرند و مدتزمانی باید بگذرد تا عصبانیتشان فروکش کند.
صفراویم زاجها بوی عرق تندوتیزی دارند و مستعد خشکی دهان و سایر مخاطها هستند. مصرف سکنجبینها به این افراد کمک زیادی میکند. سکنجبین شربتی است که از سرکه و عسل یا سرکه و شکر درست میشود. خوردن غذاهایی مثل کاهو، خیار، ماست و دوغ به برطرف شدن خشکی بدن و دهان این افراد کمک میکند. نگه داشتن تخم خرفه در دهان به خشکی دهان این افراد کمک میکند. میتوانند تخم خرفه را در دوغ بریزند و میل کنند.
افرادی که استرس زیاد دارند بیشتر از بقیه به خشکی دهان مبتلا میشوند. افرادی هم که به بیماریهای پارکینسون و دیابت مبتلا هستند بیشتر از بقیه به خشکی دهان دچار میشوند.