سفارش کالا و خدمات زیبایی

جوش و آکنه بزرگسالان و روش‌ های درمان آن

دسته: مراقبت از پوست تاریخ نگارش: ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 4499

آیا شما هم جوش می‌زنید در حالیکه سن شما از جوش زدن گذشته است و یک فرد بزرگسال محسوب می‌شوید؟ اما واقعا دلیل جوش زدن در بزرگسالی چیست و چطور می‌توان جلوی آن را گرفت؟

جوش و آکنه بزرگسالان و روش‌ های درمان آن

با توجه به اینکه بسیاری از افراد فکر می‌کنند که جوش زدن در بزرگسالی حتما نشانه‌هایی از یک بیماری است و یا دلایلی محیطی و در رابطه با تغذیه دارد، بهتر است علت اصلی جوش زدن‌های این دوران را با دقت بررسی کنید و به درمان آن بپردازید.

 

بیشتر زنان فکر می‌کنند علت جوش زدن آن‌ها لوازم آرایش است

 Dr. Bethanee Schlosser مدیر برنامه تحقیقاتی سلامت پوست زنان در دانشگاه شیکاگو می‌گوید: بیشتر زنان فکر می‌کنند علت جوش زدن آن‌ها به دلیل استفاده از لوازم آرایشی است. اما این موضوع درست نیست و باید گفت که علت جوش زدن بسیاری از خانم‌ها و آقایان همان دلایل جوش و آکنه دوران بلوغ است که با حالتی خفیف‌تر در سنین بزرگسالی برگشت می‌کند. یعنی به نوعی یک آکنه دیررس است.

برای درمان این نوع آکنه نیز باید از همان روش‌های درمانی که برای نوجوانان و در سنین بلوغ جوانی به کار می‌رود، بهره گرفت.

 

تشخیص آکنه در بزرگسالان

اگر شما به آکنه مبتلا باشید، باید جوش‌های سرسیاه و سرسفید داشته باشید، در غیر این صورت ممکن است به بیماری‌های دیگری مانند روزاسه و یا واکنش آکنه به مصرف یک دارو باشد. آکنه بزرگسالی به دلیل وجود یک نوع باکتری در غدد تولید چربی است که سبب می‌شود منافذ پوست بسته شوند و روغن چوست در زیر آن تجمع یابد و ایجاد جوش کند.

 

اختلالات هورمونی

متخصصین پوستی به تاثیر نوسانات و اختلالات هورمونی در بروز جوش بزرگسالی نیز معتقدند و توصیه می‌کنند که برای جلوگیری از آن لازم است این افراد از این نظر مورد بررسی و درمان قرار بگیرند.

 

جلوگیری از جوش زدن با تغییر سبک زندگی

درست است که مراجعه به پزشکان در درمان جوش زدن بسیار موثر است، اما توصیه خود پزشکان نیز ایجاد یک مدل سالم برای زندگی روزمره است که از هر دارویی مفیدتر می‌باشد.

اگر کمی وقت بگذارید، خواهید دید که با تغدیه درست می‌توان جوش زدن را موقف کرد. کاهش استرس و ورزش منظم نیز از جوش زدن جلوگیری می‌کنند.

 

با مراجعه به پزشکان متخصص پوست حتما از لحاظ دارویی مورد درمان قرار خواهید گرفت، اما اگر تمایل داشته باشید با بعضی از درمان‌های خانگی نیز می‌توانید مشکل جوش زدن را تا حد زیادی برطرف کنید.

 

آموزش ماسک عسل و دارچین برای درمان جوش

دارچین و عسل

 

دارچین و عسل هر دو خواص ضدباکریایی و تمیزکننده دارند که سطح پوست را از وجود باکتری‌های تولیدکننده چربی و جوش پاک می‌کنند.

 

2 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق چایخوری دارچین

 

این مواد را مخلوط کنید و تا یک خمیر لطیف درست شود. سپس برای 10 تا 15 این خمیر را روی پوست صورتتان بمالید و بعد از این مدت صورت را بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. از این درمان هر روز استفاده کنید. عسل برای رفع جای جوش نیز مناسب است و یک لایه‌بردار طبیعی محسوب می‌شود و با استفاده از آن هم جوش زدن را متوقف می‌کنید و هم جای جوش را از بین می‌برید.

 

آموزش ماسک سیر برای درمان جوش

سیر پوست کنده

 

اگر به دنبال یک ماده شگفت‌انگیز برای درمان جوش‌هایتان هستید، حتما باید سیر را امتحان کنید. این ماده به از شدت جوش زدن جلوگیری می‌کند و خیلی زود آن را متوقف می‌کند.

 

2 تا 3 حبه سیر

یک قاشق غذاخوری ژل آلوئه‌ورا

 

سیر را بکوبید و آب آن را بگیرید و با ژل آلوئه‌ورا مخلوط کنید. سپس با با یک پد بهداشتی تمیز آن را روی تمام صورت خود بمالید. بعد از 10 دقیق صورت را بشویید. این درمان ممکن است باعث سوزش در پوستتان شود، بنابراین بعد از انجام آن از یک نرم‌کننده مرغوب و بدون چربی استفاده کنید.

 

جوش صورت و عوامل عجیب در ایجاد آن

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید