سفارش کالا و خدمات زیبایی

راه های درمان برای شوره در مژه ها

دسته: مراقبت از مو تاریخ نگارش: ۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
5
تعداد رای‌دهندگان: 3793

درمان‌های خانگی زیادی برای از بین بردن شوره در مژه‌ها وجود دارند. قبل از استفاده از هریک از موارد زیر در چشمان خود بهتر است با پزشک مشورت کنید.

 راه های درمان برای شوره در مژه ها

مراقبت از چشم‌ها به‌عنوان حساس‌ترین نقطه صورت باید از اولویت‌های برنامه سلامت فردی همه ما باشد؛ از معاینه‌های منظم تا شست‌وشوی اصولی و رسیدگی به آنها که در طولانی‌مدت مانع از بروز بیماری‌هایی از قبیل شوره مژه می‌شود. اما اگر تا به امروز چیزی از شوره مژه به گوش‌تان نخورده است، باید بگوییم که این بیماری دقیقا در محل اتصال مژه‌ها به پلک با پوسته‌هایی درست شبیه شوره سر، اطراف چشم ظاهر می‌شود.

 

از بین بردن شوره مژه با صابون

 

شوره مژه

 

شما می‌توانید برای رهایی از این مشکل صورت خود را با صابون‌هایی بشویید که حاوی روغن درخت چای و یا پیریتیون روی باشند. این صابون‌ها به مبارزه با مخمرها و جرم‌هایی که عامل ایجاد شوره‌ها بوده‌اند کمک می‌کنند. کاشت مژه و مراقبت های بعد از آن

 

شامپو بچه درمان شوره مژه

مقداری شامپو بچه‌ی رقیق را با گوش پاک‌کن به مژه‌های بالا و پایین خود بزنید. برای گرفتن نتیجه‌ی سریع‌تر برای هر مژه 4 تا 5 بار این کار را تکرار کنید. در زمان زدن شامپو چشم‌های خود را بسته نگه‌داشته و فوراً آن‌ها را با آب بشویید. زیباترین مژه ها را داشته باشید

 

ماساژ با روغن بادام درمان شوره مژه

برای از بین بردن خشکی پلک‌ها، هر شب قبل از خواب آن‌ها را با روغن بادام گرم ماساژ دهید. این کار به بازسازی، رشد دوباره و احیای مژه‌های شما که ممکن است به خاطر شوره‌ها ریخته باشند کمک می‌کند. کاشت مژه و مراقبت های بعد ازآن

 

جلوگیری از شوره مژه با حفظ بهداشت مژه و پلک‌ها

 

بیماری پلک

 

مطمئن شوید هیچ مواد آرایشی روی چشم‌های شما نمانده است. برای جلوگیری از باقی ماندن مواد آرایشی و هرگونه آلودگی روی چشمان خود، یک روال منظم برای شستشوی آن‌ها داشته باشید.

 

رژیم غذایی سالم و درمان شوره مژه ها

آب‌میوه و سبزیجات تازه بخورید. از مصرف کافئین، الکل و غذاهای چرب خودداری کنید. برای گرفتن نتایج بهتر می‌توانید از سبزیجات آب‌پز مصرف کرده و روزانه 8 تا 10 لیوان آب بنوشید.

 

مراجعه به چشم‌پزشک برای درمان شوره مژه

درمان‌های خانگی برای شوره در مژه‌ها می‌توانند در حل این مشکل به شما کمک کنند. بااین‌وجود اگر از آن‌ها نتیجه‌ای نگرفتید بهتر است با یک چشم‌پزشک در این باره مشورت کنید. این کار را برای اطمینان از درمان و مراقبت‌های صحیح انجام دهید. پزشک به شما قطره و پماد آنتی‌بیوتیک مناسب تجویز خواهد کرد.

 

پرش چشم و دانستنی های مهم درباره آن

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

برچسب ها:
چشم
EXT
شوره
شوره مژه
ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید