سفارش کالا و خدمات زیبایی

عمل کوچک کردن لب

دسته: عمل های زیبایی و مراقبت ها تاریخ نگارش: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
5
تعداد رای‌دهندگان: 574

کوچک کردن لب ها به روش همیشگی و دائمی با عمل جراحی امکان پذیر است.

عمل کوچک کردن لب

عمل کوچک کردن لب یکی از کارهایی است که بسیاری از بانوان و آقایان به آن روی آورده‌اند. کوچک کردن لب‌های بالا و پایینی یا حتی فقط یکی از لب‌ها باعث تغییر در چهره شده و فرد را زیباتر نشان می‌دهد. برخی از افراد به دلایل مختلف دارای دهان بزرگی هستند که به کمک جراحی کوچک کردن لب می‌توانند صاحب لب‌هایی کوچک و جمع و جور شده تا از چهره جدید خود راضی باشند.

 

کوچک کردن لب ها

 

عمل کوچک کردن لب چیست؟

لبها بخشی از صورت هستند که توجه‌ها را به خود جلب می‌کنند طوریکه در طول تعامل اجتماعی و گفتگوها ناخودآگاه چشم‌های اطرافیان به لب فرد کشیده می‌شوند. از سویی دیگر لب‌ها در درست بیان کردن کلمات، آواها و ارتباطات نقش برجسته‌ای ایفا می‌کنند در نیتجه اغلب افراد برای برجسته کردن ظاهر لب‌ها را رژ زده یا با مرطوب کننده‌ها پوشش می‌دهند تا آراسته باشد. کاهش اندازه لب‌های بالا و یا پایین معمولا برای کاهش میزان برجستگی لب‌ها یا برای تناسب نسبت لب با سایر اجزای چهره و ویژگی‌های اطراف صورت انجام می‌شود.

ظاهر طبیعی لب‌ها جزء جدایی ناپذیر یک نتیجه مطلوب است. اندازه، شکل، تقارن، نسبت و تعادل باید در عمل کوچک کردن لب در نظر گرفته شود. از این رو در سال‌های اخیر برخی از بانوان و آقایان ترجیح می‌دهند به جای ترزیق ژل در لب‌ها که منجر به افزایش حجم آن می‌شود به جراحی روی آورده تا هم لب‌ها را کوچک‌تر کرده و هم اینکه فرم آن را تغییر دهند. جراح پلاستیک با ارزیابی دقیق اجزای چهره می‌تواند با کوچک کردن لب‌ها به بهبود تناسبات صورت کمک کند.

 

 

کوچک کردن لب

در سال 1402 در مراسم تشییع پیکر هنرمند آتیلا پسیانی، تغییر چهره اساسی بهوش طباطبایی سر و صدای زیادی به پا کرد. لب‌های هنرپیشه معروف سرکار خانم بهنوش طباطبایی به طرز شگفت انگیزی کوچک و رو به بالا کشیده شده بود که باعث می‌شد چهره ایشان جوان تر به نظر رسد. بحث‌های زیادی درباره کوچک کردن و بالا کشیدن لب‌ها انجام شد؛ هرچند که تغییر چهره وی به روش دیگری انجام شده بود با این حال عمل کوچک کردن لب بیشتر شناخته شد و تا حدودی از آن زمان محبوب‌تر از قبل شد.

عمل کوچک کردن لب از سال‌های قبل وجود داشته است که گاه پزشکان انجام آن را به بیمارانی با شرایط خاص توصیه می‌کردند اما امروزه از آن نه تنها به عنوان روش درمانی بلکه به عنوان روشی برای ایجاد زیبایی بیشتر استفاده می‌شود. جراحی کوچک کردن لب روشی دائم و ماندگار بوده که با یک بار هزینه کردن و صرف وقت می‌توان به طور مادام‌العمر از لب‌های جمع و جور و ظریف به وجود آمده لذت برد.

 

کاندیدای کوچک کردن لب

کاهش حجم لب‌ها به دلایل مختلفی انجام می‌شود. لب‌های بسیار بزرگ نه تنها چهره  را نازیبا نشان می‌دهند بلکه روی اعتماد به نفس فرد هم تاثیر می‌گذارد. حجم زیاد لب و عدم تقارن در لب بالا و پایین دلیل دیگری است که عده‌ای را به دنبال درمان می‌کشاند. عمل کوچک کردن لب برای چنین افرادی بسیار مناسب است که نوعی جراحی پلاستیک محسوب می‌شود.

 

 

چه کسانی نباید عمل کوچک کردن لب انجام دهند

عمل کاهش حجم لب برای برخی از افراد ممنوع است که شامل گروه زیر هستند:

  • افرادی که سرما خورده اند یا آنفولانزا گرفته‌اند
  • افرادی که مبتلا به عفونت و زخم دهان هستند
  • افراد دارای سابقه تبخال دهان
  • افرادیکه سیگار می‌کشند و قصد ترک کردن آن را هم ندارند

 

روش انجام جراحی کوچک کردن لب

امروزه زیبایی صورت و هماهنگی میان اجزای آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. کوچک کردن لب یکی از روش‌های جراحی زیبایی بوده که به دلیل قابلیت ایجاد هارمونی در ظاهر فرد به شدت محبوبیت یافته است. اختلاف سایز لب‌ها یا حجم زیاد لب بالا یا پایینی ممکن است در بعضی افراد علاوه بر تاثیر منفی در چهره منجر به ایجاد ناراحتی ذهنی شود.

در عمل کوچک کردن لب‌ها، کم کردن حجم لب هدف اصلی است طوریکه با برداشتن بافت‌های اضافه و بخیه ظریف اندازه لب‌ها تغییر پیدا می‌کند. جراحی کوچک کردن لب توسط بی حسی موضعی و در برخی موارد با بیهوشی عمومی انجام می‌شود که گاه با تورم یا هماتوم کم همراه است اما با مراقبت‌های مناسب و استفاده از پانسمان جراحی، بازیابی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شده و نتایج مطلوب حاصل خواهد شد.

 

 

قبل از عمل کوچک کردن لب

پیش از انجام عمل کوچک کردن لب معاینه پیش از جراحی انجام خواهد شد. در چنین حالتی فرد از نظر روانی و سلامت جسمانی مورد ارزیبای قرار می‌گیرد. مشاوره با جراح اهمیت زیادی دارد زیرا در این مرحله، انتظارات بیمار، میزان احتمال نتایج و ریسک‌ها به طور کامل بررسی می‌شوند و در نهایت تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

 

پیشنهاد مطالعه:

 

عوارض جانبی عمل کوچک کردن لب

اگر عمل کوچک کردن لب توسط جراح ماهر انجام شود عوارض احتمالی به حداقل می‌رسد. از آنجاییکه کوچک کردن لب‌ها توسط جراحی انجام می‌شود باید این نکته را پذیرفت که به دلیل برش و بخیه‌ها زمانی برای نقاهت لازم است و پس از اتمام دوره آن به وضوح نتیجه عمل معلوم خواهد شد. برخی از عوارض احتمالی و جانبی کوچک کردن لب عبارتند از:

  • درد
  • تورم
  • کبودی
  • عفونت
  • واکنش آلرژیک به ماده بی‌حس کننده
  • قرمز شدن ناحیه جراحی شده و اطراف آن

باقی ماندن اثرات بی حسی تا چند روز پس از عمل عادی است که در این حالت فرد هنگام غذا خوردن و حرف زدن دچار مشکل خواهد شد که به تدریج پس از گذشت چند روز به طور کامل برطرف خواهد شد. ممکن است اولین روزهای جراحی، بیمار احساس کند که لب‌ها قرینه و هماهنگ نیستند اما چنین موردی موقتی و گذرا بوده و پس از چند هفته شکل نهایی لب‌ها معلوم خواهد شد.

 

واقعیتی درباره عمل کوچک کردن لب

جراحی کوچک کردن لب که این روزها با استقبال گسترده‌ای مواجه شده است بسیار خوشایند است اما باید واقعیت‌ها را هم در نظر گرفت. کوچک کردن لب‌ها برای کسانی واجب است که واقعا دارای لب‌های بزرگی هستند که این بزرگی لب نه تنها از نظر خود آن‌ها بلکه از طریق معاینات پزشکی و مبحث زیبایی شناسی نیز اثبات شده است. در سایر موارد می‌توان به کمک کانسیلر، رژ لب‌های تیره، ماساژهای مخصوص دهان و لب و ... اندازه لب را تا حدودی کوچک‌تر نشان داد.

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
نظر خود را ثبت کنید