جراحی بینی جزء جراحی های زیبایی پرطرفدار در جهان مخصوصا در ایران به شمار می رود. این حجم از متقاضی و استقبال بالا از این جراحی به قدری است که رتبه اول جراحی های بینی را از آن خود کرده است. در بین افرادی هم که این جراحی را انجام می دهند، کسانی هستند که از نتیجه ناراضی بوده و نیازمند عمل مجدد بینی هستند؛ البته این افراد می توانند به بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران مراجعه کرده تا اگر واقعا به عمل مجدد احتیاج بود، اقدام به انجام عمل ترمیمی بینی کنند. خوب است بدانید که جراحی ترمیم بینی، از جراحی اولیه پیچیدگی بیشتری دارد و سخت تر است.
عمل ترمیم بینی جزء مهم ترین و حساس ترین جراحی های بینی است که بسیاری از افراد قبل از انجام آن باید اطلاعات کافی در مورد آن داشته باشند. اگر متقاضی جراحی ترمیمی هستید این مقاله را تا انتها بخوانید. ما در این مقاله همه مطالبی که باید در مورد جراحی ترمیم بینی بدانید را به طور کامل شرح دادیم. برای اطلاعات بیشتر به سایت جراحتو (jaraheto.net) مراجعه کنید و یا از سایت هایی نظیر پزشکا، جراحا و تاپتنا کمک بگیرید.
جراحی ترمیم بینی چیست؟
جراحی ترمیم بینی به جراحی زیبایی گفته می شود که با هدف اصلاح تمام مشکلاتی که در جراحی اولیه بینی رخ داده اند و یا در اثر جراحی اولیه بینی بهبود پیدا نکرده اند انجام می شود. به عنوان مثال در مواردی شاهد بودیم که بسیاری از افراد در مرحله اول جراحی با اختلال در تنفسشان مواجه شده اند. طی جراحی ترمیمی بینی این مشکل اصلاح شده و از بین می رود. یا در موارد دیگر کسانی بینی های بزرگی دارند و برای کوچک کردن آن دست به جراحی بینی می زنند اما بعد از اتمام روند بهبود بینی متوجه می شوند که از نتیجه رضایت ندارند. در نتیجه برای جراحی ترمیمی اقدام می کنند. معمولا جدا از اینکه عمل بینی اولیه چگونه بوده است، عمل بینی طبیعی یا فانتزی است، ممکن است همچنان اختلالاتی در بینی وجود داشته باشد که نیاز به جراحی ترمیمی داشته باشد.
چه کسانی می توانند جراحی ترمیمی انجام دهند؟
عمل اولیه بینی و انتخاب یک جراح ماهر بسیار حائز اهمیت است و در نتیجه عمل تاثیر زیادی دارد. گاهی اوقات به دلیل عدم تجربه و مهارت جراح و یا در بعضی موارد به دلیل بی احتیاطی بیمار در انجام مراقبت های بعد از عمل، مشکلاتی به وجود می آید که باعث می شود فرد اقدام به جراحی ترمی بینی کند. در این قسمت از مقاله به معرفی مشکلاتی که ممکن است در نتیجه جراحی نامناسب به وجود بیاید اشاره کرده ایم:
- حالت گیره ای بینی: در این مشکل غضروف های کناری بینی دچار فرورفتگی می شوند و در زمان نفس کشیدن حالت گیره ای پیدا می کند.
- فاصله زیاد سوراخ های بینی: اگر پزشک حس زیبایی شناسی خوبی نداشته باشد باعث می شود که فاصله سوراخ های بینی زیاد شود.
- عدم تقارن سوراخ های بینی: یکسان کردن سوراخ های بینی از دلایل اقدام به جراحی بینی است، ولی این نکته را هم باید در نظر گرفت که گاهی امکان پذیر نیست. انتخاب جراح ماهر و باتجربه باعث می شود که سوراخ های بینی تا حد ممکن شبیه به هم شوند.
- ظاهر غیر طبیعی بینی: مواردی هم وجود دارد که پزشک با نداشتن علم زیبایی شناسی باعث می شود بینی فرد را طوری عمل کنند که بعد از چند سال کاملا مصنوعی جلوه کند. افراط در ایجاد تغییر سایز بینی نیاز به انجام جراحی ترمیم بینی را دوچندان می کند.
- بالا یا پایین بودن نوک بینی: این مشکل هم از مشکلات رایج بعد از جراحی اولیه بینی می باشد که عموما به دلیل عدم تسلط پزشک به وجود می آید.
- بسته شدن راه تنفس: در اثر بی تجربگی جراح ممکن است به ساختار بینی آسیب وارد شود و یا در مواردی بیمار حس بویایی خود را از دست بدهد. کیپ شدن راه تنفسی هم از اختلالاتی است که بسیاری از افراد به دنبال آن تصمیم به انجام جراحی ترمیم بینی می گیرند.
- کج شدن تیغه بینی: این مشکل هم می تواند در نتیجه عدم تجربه پزشک یا رعایت نکردن مراقبت های بعد از جراحی بروز پیدا کند. وارد آمدن ضربه به بینی هم می تواند باعث کجی استخوان بینی شود و در نتیجه نیاز به جراحی ترمیمی باشد.
- افتادگی نوک بینی: زمانی که غضروف های بینی به خوبی تقویت نشده باشد، پس از مدتی نوک بینی حالت افتاده پیدا می کند و نیاز به جراحی ترمیم بینی احساس می شود.
- باقی ماندن قوز بینی: اگر بعد از جراحی قوز بینی رفع نشده باشد باعث به وجود آمدن ظاهر نامناسب می شود و جراحی ترمیمی بینی به رفع این مشکل کمک می کند.
نکاتی که برای جراحی ترمیمی بینی باید رعایت کنید
اگر تصمیم به جراحی بینی گرفته اید باید بدانید جراحی اول، زمان مناسبی برای برطرفکردن تمامی مشکلات ظاهری و عملکردی بینی است، بنابراین در انتخاب جراحتان نهایت دقت را به کار برید، چرا که این جراحی اهمیت زیادی دارد و بینی باید بهصورت ماهرانه بازسازی شود تا بعد از چندسال، بینی دچار مشکلات بعدی نشود چون در بیشتر موارد جراحی ترمیم بینی پیچیدهتر و پرهزینه تر خواهد بود. هرچند با استفاده از روش های جدید توسط متخصصان باتجربه، عمل ترمیم بینی هم میتواند با موفقیت به اتمام برسد:
- برای انجام جراحی ترمیمی بینی متقاضیان حداقل باید به مدت یک سال صبر کنند تا تمام عیوب بینی آشکار شود.
- در مورد بینی های گوشتی، جراحی ترمیم بینی باید با تقویت وحمایت نوک بینی انجام شود تا با اسکلت منسجم نوک بینی در جایگاه مناسب خود قرار بگیرد، چون ضخامت زیاد پوست موجب افتادگی نوک بینی میشود.
- در جراحی ترمیم بینی باید زخم های جراحی اولیه کاملا بهبود پیدا کرده باشند.
- جراحی ترمیم بینی نسبت به جراحی اولیه دشوارتر است و جراح باید با استفاده از مهارت خود موقعیت قرارگیری غضروفهای درون بینی را بررسی و به ایرادهای جراحی اول توجه کند.
- بیمار باید در مورد نتیجه جراحی ترمیم بینی نگاه منطقی داشته باشد، زیرا این عمل بهمنظور ترمیم و بازسازی بینی انجام میشود.
- اگر پزشک متوجه شود ساختار بینی، تحمل انجام جراحی ترمیمی را ندارد، باید از جراحی منصرف شوید.
- اگر نتیجه جراحی بینی رضایتبخش نیست، صبور باشید و اقدام فوری نکنید.
کلام آخر
همه ما برای اینکه به نتیجه دلخواهمان از جراحی های زیبایی برسیم مسلما به دنبال بهترین جراح هستیم. بدین ترتیب گاهی اوقات این مسئله به دغدغه بسیار بزرگی برای ما تبدیل می شود. به ویژه کسانی که تجربه یک عمل ناموفق بینی را در گذشته داشته اند و بنا به دلایل آسیب های بعد عمل یا عوامل دیگر مجبور شده اند برای عمل ترمیمی بینی اقدام کنند. بسیار هم به جا و درست است زیرا عمل بینی ثانویه یک جراحی مهم است و لازم است که برای اصلاح عیوب به دنبال بهترین جراح ترمیم بینی باشیم. ما در این مقاله همه مطالبی که در مورد جراحی ترمیم بینی باید می دانستید را به طور کامل شرح دادیم. برای اطلاعات بیشتر به سایت جراحتو مراجعه کنید.