سفارش کالا و خدمات زیبایی

برتری کابینت نئوکلاسیک نسبت به سایر انواع کابینت

دسته: آرایش کلی صورت تاریخ نگارش: ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
5
تعداد رای‌دهندگان: 1400

کابینت نئوکلاسیک بهترین انتخاب برای زمانی است که شما آشپزخانه‌ای لوکس، راحت و با کلاس می‌خواهید. ترکیب خطوط کلاسیک با اشاره‌ای از مدرنیته، یک سبک نئوکلاسیک مسحورکننده برای آشپزخانه ایجاد می‌کند.

برتری کابینت نئوکلاسیک نسبت به سایر انواع کابینت

بنابراین کابینت آشپزخانه با معماری نئوکلاسیک، همیشه جذابیت بیشتری نسبت به سایر انواع کابینت‌ها مانند کابینت‌ های گلاس یا کابینت ممبران داشته و کماکان دارد. متفاوت از کابینت آشپزخانه معمولی، کابینت‌های نئوکلاسیک اغلب با چوب طبیعی ساخته می‌شوند، این چوب‌های طبیعی عمر بسیار طولانی‌تر نسبت به سایر عناصر به کار رفته در ساخت کابینت‌های معمولی دارند و در محیطی مرطوب مانند آشپزخانه، انعطاف‌پذیر و پایدارتر هستند. شما با استفاده از کابینت نئوکلاسیک با چوب طبیعی، دیگر نگران تاب برداشتن و پوسیدگی کابینت آشپزخانه خود نخواهید بود؛ زیرا چوب طبیعی هر چه بیشتر مورد استفاده قرار گیرد زیباتر می‌شود و رنگ کابینت جذاب‌تر می‌گردد.  

قبل از اینکه به معرفی کابینت نئوکلاسیک  بپردازیم و آن‌را با سایر کابینت‌ها مقایسه کنیم ابتدا بهتر است با انواع سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه آشنا شوید تا با دیدی بهتر کابینت آشپزخانه مورد نظر خود را خریداری نمایید.

سبک‌های مختلف دکوراسیون آشپزخانه 

دورانی که محیط آشپزخانه‌ها فضای کاری دلهره‌آوری بودند و پشت در‌های بسته پنهان می‌شدند، مدت‌هاست گذشته است. آشپزخانه‌های امروزی در زندگی روزمره نقش محوری داشته و اغلب به‌عنوان اتاق‌های خانوادگی، دفاتر و مراکز رسانه‌ای نیز وظایفی را انجام می‌دهند. طراحان داخلی عقیده دارند که امروزه آشپزخانه واقعاً کانون توجه خانه‌هاست. "یک طراحی عالی آشپزخانه سرنخ‌های اساسی در مورد اینکه چگونه بقیه خانه می‌تواند و باید توسعه یابد را ارائه می‌دهد. "

برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون برای آشپزخانه‌های نمایشی، تولیدکنندگان اکنون کابینت‌ها، میز‌ها و وسایل را در همه سبک‌های طراحی محبوب امروزی، از دنیای قدیم گرفته تا مدرن، شیک شهری تا دنج روستایی، ارائه می‌کنند و گزینه‌های شما به آنچه در نمایشگاه‌های آشپزخانه پیدا می‌کنید نیز محدود نمی‌شوند. کابینت نئوکلاسیک، کابینت ممبران، کابینت‌ های گلاس و بسیاری گزینه‌های دیگر وجود دارد که می‌تواند مطابق با سلیقه شما باشد. چه آشپزخانه خود را طوری طراحی کنید که با دکور اتاق‌های دیگر مطابقت داشته باشد، چه در حال برنامه‌ریزی برای نمای کلی خانه خود در اطراف آشپزخانه باشید، می‌توانید آن را با انعکاس زیبایی از سبک شخصی، تلفیق کنید. انواع سبک‌های آشپزخانه که در دکوراسیون آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل موارد زیر است. 

  • سبک مدرن: از پرطرفدارترین سبک‌های آشپزخانه است و علت این محبوبیت، سادگی آن و اجتناب از شلوغی و تزئینات اضافه است. از اصول مهم در این نوع سبک، طراحی کابینت‌های بدون قاب و ساده  با خطوط افقی یا عمودی است. نقش‌ونگار بر روی این کابینت‌ها بسیار کم و بیشتر به رنگ سفید، کرم و یا طوسی روشن طراحی می‌شوند. همچنین دیوارهای بین کابینت دارای کاشی‌های ساده و براق هستند. دستگیره‌های این نوع کابینت‌ها غالباً توکار بوده و یا بدون دستگیره طراحی می‌شوند. متریال مورد استفاده در کابینت‌های سبک مدرن معمولا از چوب است که فضا را طبیعی‌تر جلوه می‌دهد. کابینت‌هایی مانند کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک هستند.
  • سبک مینیمال: در این سبک فضا تمیز و خلوت بوده و از ساده‌ترین اشیاء در آن استفاده می‌شود و تنوع رنگی در ساخت کابینت‌های آن وجود ندارد. 
  • سبک روستیکدر این سبک از الوار، سنگ و همچنین وسایل باکیفیت استفاده می‌شود و آنتیک‌ترین و قدیمی‌ترین لوازم ‌آشپزخانه را می‌توان  در آن دید. کابینت‌های این نوع سبک رنگ‌هایی گرم با طرح چوب دارند.
  • سبک صنعتیدراین سبک جذاب از رنگ‌های خنثی نظیر سفید، قهوه ای سیاه و... استفاده می‌شود و کابینت‌های آن دارای قفسه‌های باز به جنس سرب یا فولاد هستند. سازه های صنعتی مانند آجر و لوله آب در این سبک پنهان نشده و در معرض دید هستند.

  • سبک تلفیقی: این سبک از برخی عناصر تصادفی ایجاد می‌شود و سبک‌های مختلف را در کنار هم قرار می‌دهد.
  • سبک اسکاندیناوی: تا حدی شبیه به سبک مینیمال است. استفاده از مواد طبیعی همانند چوب در ساخت کابینت یا کفپوش، استفاده از خطوط مدرن و تمیز و همچنین استفاده از اشکال ارگانیک از ویژگی‌های این سبک می‌باشد. رنگ مورد استفاده در سبک  اسکاندیناوی رنگ سفید است و نور مهم‌ترین نقش را در فضای آشپزخانه بازی می‌کند.
  • سبک سنتی یا کلاسیک: در این سبک جزئیات و تزئینات زیادی به کار رفته و برخلاف آشپزخانه‌های معاصر،  در آن بیشتر از عناصر طبیعی مثل چوب و سنگ استفاده می‌شود. این سبک پر از کنده‌کاری‌ها، نقش‌ونگار و  تزئینات ریز و درشت است. درواقع این نوع سبک بیانگر معماری دوران باستان و دکوراسیون  قدیمی است و مانند سبک مدرن ساده نیست.
  • سبک نئوکلاسیک: سبک نئوکلاسیک که گاهی اوقات لویی سییز یا لویی شانزدهم نیز نامیده می‌شود، در دهه ۱۷۵۰ آغاز شد. صنعتگران قرن ۱۸ که از سبک روکوکو خسته شده بودند، برای الهام گرفتن از هنر کلاسیک، به سبک نئوکلاسیک روی آوردند. این جنبش با اکتشافات باستان‌شناسی، سفر در ایتالیا، یونان و خاورمیانه و انتشار آثار در سراسر اروپا در مورد بنا‌های کلاسیک تحریک شد. سبک نئوکلاسیک، بر اساس خطوط مستقیم و فرم‌های مستطیل و با استفاده از گزیده‌ای از زیور آلات کلاسیک، برای اولین بار در طول دهه ۱۷۶۰ در مبلمان فرانسوی اعمال شد و بعد‌ها از این سبک در ساخت کابینت نئوکلاسیک نیز استفاده گردید. آشپزخانه نئوکلاسیک را می‌توان نقطه تلاقی سبک مدرن و کلاسیک دانست. کابینت نئوکلاسیک امروزه به یکی از جذاب‌ترین و دوست داشتنی‌ترین  سبک‌های طراحی در دنیا تبدیل شده‌اند. کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک، سادگی و مینیمالیسم بودن خود را از سبک مدرن به ارث برده است. شکوه و گرمای یک طرح کلاسیک را می‌توان در این نوع کابینت‌ها مشاهده کرد. این نوع  سبک، از نظر نوع رنگ به سمت کار‌های مدرن گرایش دارد و با  استفاده از ترکیب رنگ سفید و کاپوچینویی جلوه‌ای مدرن و خاص به فضا می‌بخشد. در سطح بالای کابینت، معمولاً از سنگ طبیعی گرانیت سیاه استفاده می‌شود که از آن روی دیوار پشت سینک و گازاستفاده می‌گردد. هماهنگی در طراحی و انتخاب رنگ‌های نئوکلاسیک آشپزخانه در این پروژه به خوبی رعایت می‌شود. گاهی اوقات در قسمت بالای کابینت‌های دیواری نوع کلاسیک، فضای خالی تا سقف با شیشه مشکی پوشیده می‌شود که به زیبایی با صفحه گرانیت مشکی و قاب پنجره مشکی هماهنگ شده است.  

انواع کابینت آشپزخانه و مقایسه آن با کابینت نئوکلاسیک

 کابینت‌های مدرن: کابینت‌هایی با خطوط صاف و منظم را کابینت مدرن می‌گویند که از یک یا چند رنگ ساده  ساخته و طراحی می‌شوند. مهم‌ترین فاکتور این نوع کابینت، سادگی آن است. از لحاظ قیمت، محبوبیت و مقاومت نسبت به نوع کابینت نئوکلاسیک دردرجه پایین‌تری قرار دارد

کابینت ام دی اف امروز:. از ویژگی این نوع کابینت‌ها  نسبت به  کابینت‌های مدرن، کاربردی‌ترشدن محیط آشپزخانه  توسط کابینت ام.دی.اف امروزی و انعطاف‌پذیر بودن آن است. اما مقاومت و طول عمر کابینت‌های نئو کلاسیک را ندارد.

کابینت ممبرانکابینت‌های ممبران همانند نوع نئوکلاسیک در هر دو سبک کابینت کلاسیک و کابیت مدرن طراحی و تولید می‌شوند. همچنین ممبران، به کابینت وکیوم نیز معروف بوده و از لحاظ قیمت بسیار ارزان‌تر از دیگر سبک‌ها است. روکش این کابینت‌ها از جنس پی وی سی بوده و بر روی ام.دی.اف، نئوپان یا چوب اجرا می‌شود. از ویژگی‌های  منحصر به فرد ممبران نسبت به سایر کابینت‌ها این است که نوعی کابینت پر ابزاراما بسیار کم هزینه است. کابینت ممبران نسبت به کابینت نئوکلاسیک، برای خانه‌های کلاسیک کاربرد دارند و برخلاف نوع نئوکلاسیک در آشپزخانه‌های مدرن اجرا نمی‌شوند. زیرا کابینت‌های نئوکلاسیک به خاطر داشتن ظاهری خاص و ویژگی‌های منحصر به‌ فرد، هم در آشپزخانه‌هایی با سبک مدرن کاربرد دارد و هم در آشپزخانه‌هایی با سبک  کلاسیک مورد استفاده قرارمی‌گیرد و این امر از خصوصیات بارز کابینت نئوکلاسیک نسبت به سایر کابینت‌هاست.

کابینت صنعتی: استفاده از متریال چوب در کنار فلزات از ویژگی این نوع کابینت‌هاست. از لحاظ زیبایی کارآیی، این کابینت در درجه پایین‌تر از کابینت به سبک نئوکلاسیک قرار دارد.

کابینت با سبک مینیمال: شبیه کابینت‌های مدرن ساده و عاری از شلوغکاری بوده و  ساخت آن نسبت به نوع مدرن و حتی نئوکلاسیک، آسان‌تر و راحت‌تر است.

کابینت انتقالی یا ترنزیشنال: همانند کابینت نئوکلاسیک، سبک بکار رفته در ساخت این کابینت تلفیقی از کابینت سنتی و مدرن است. درواقع  بین این دو نوع سبک تعادل ایجاد  کرده و اگر به هر دو سبک مدرن و سنتی علاقه‌مندید این نوع کابینت‌ها بعد از کابینت‌های نئوکلاسیک، بهترین گزینه برای شما خواهد بود. 

سبک کابینت اسکاندیناوی: کابینت‌هایی بسیار ساده برگرفته از زندگی ساده مردم در شمال اروپا است. این کابینت‌ها تا حدودی شبیه به سبک مینیمال هستند.

کابینت آشپزخانه شبی شیک: کابینتی با سبک کاملا قدیمی است که در ساخت آن از طیف رنگ سفید و ابزارهای تزئینی و عتیقه استفاده می‌شود.

کابینت به سبک هالیوودیبه این کابینت‌ها، لاکچری نیز می‌گویند چراکه بسیار لوکس و باشکوه ساخته شده و در ساخت آن از لوازم پر زرق و برق استفاده می‌شود رنگ‌های مورد استفاده در این سبک غالبا رنگ‌های طلایی بنفش، قرمز و ... هستند. این کابینت‌ها نسبت به نوع نئوکلاسیک بسیار گران‌ترند.

کابینت  بوهمیا:سبکی کولی‌وار بوده و تابع هیچگونه قانون و قاعده ای نیست در ساخت این کابینت‌ها بیشتر سلیقه اشخاص دخیل هستند. 

کابینت روستیک:  کابینتی به ظاهر رنگ‌ و رو رفته  است و در ساخت آن از سنگ، چوب‌های پوسیده، فلزهای زنگ زده و... استفاده می‌شود،  بسیار ساده بوده و فضایی صادقانه و بی ریا را خلق می‌کند. 

کابینت های گلاسنسل جدیدی از کابینت‌ها پس از کابینت‌های چوبی و فلزی است که از جنس ام.دی.اف با روکش پلکسی گلاس است. این روکش، نوعی پلاستیک فشرده بوده که ظاهری بسیار شفاف و شیشه مانند دارد اما مقاومت آن در برابر شیشه بسیار بالاست. از ویژگی اصلی کابینت های گلاس درخشش خیره کننده آن و خاصیت انعکاس نور است که باعث دلباز شدن فضای آشپزخانه می‌شود. از مزایای این سبک می‌توان به انعکاس نور، تنوع رنگ،  تمیز کردن آسان، عایق حرارت و رطوبت، وزن سبک و مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد. این کابینت‌ها نسبت به کابینت نئوکلاسیک مقاومت و طول عمر کمتری دارند و خیلی زود لک و کثیف می‌شوند. همچنین این کابینت‌ها بر خلاف مدل کابینت نئوکلاسیک با جنس چوب طبیعی، به مرور زمان زیبایی خود را از دست می‌دهند. کابینت های گلاس را معمولا جزو زیر مجموعه کابینت‌های مدرن قرار می‌دهند.

کابینت نئوکلاسیک: نئوکلاسیک به معنای مدرن کلاسیک است و این یعنی، کابینتی با ویژگی مدرن دارید اما ظاهر آن مانند کابینت‌های کلاسیک است. درواقع می‌توان گفت؛ اقتباسی از هر دو سبک کابینت است. سبک نئوکلاسیک اشاره به معماری خاصی دارد که در قرن ۱۸ و ۱۹ در اروپا رواج داشته است و کابینت‌های این سبک نیز برگرفته از همین معماری است. شما کابینت‌ها، فضایی ساده و در عین حال سنتی، کاربردی و شیک دارید. وجود سادگی و تزئینات اندک در کابینت نئوکلاسیک منجر می‌شود که شما در طول زمان از کابینت‌ها خسته نشوید و سالیان سال از دیدن آن‌ها لذت ببرید. از جمله متریال‌های مورد استفاده در این سبک می‌توان به چوب طبیعی، روکش چوب، ممبران و ام دی اف اشاره کرد که رایج‌ترین و البته گران‌ترین آنها چوب‌های طبیعی‌ هستند. کابینت‌های ممبران به نوعی زیر مجموعه کابینت‌های نئوکلاسیک محسوب می‌شوند.

ویژگی کابینت نئوکلاسیک 

همه کابینت‌ها ویژگیها و خصوصیات خاص خود را دارند که این امر باعث شده کابینت‌ها از یکدیگر متمایز شوند. در خصوص کابینت نئوکلاسیک نیز این مسئله صدق کرده بطوری که ویژگی‌های آن بیشتر از سایر سبک‌ها به چشم می‌خورد. برخی از مزایا و ویژگی‌های این نوع کابینت آشپزخانه به شرح زیر است:

  • خطوط صاف و دایره‌ای شکل و بطورکل، طراحی ساده این کابینت‌ها بسیار پرطرفدار بوده و تبدیل به یک ویژگی منحصر به فرد در این نوع سبک از کابینت‌ها شده است.
  • در طراحی کابینت نئوکلاسیک از تقارن استفاده می‌شود که  نماینگر عصر کلاسیک است. 
  •  از رنگهای سرد و ملایم در تولید این نوع کابینت‌ها استفاده می‌شود که پرطرفدارترین آنها شامل رنگ سفید و طوسی است. 
  • اجرا و طراحی این نوع کابینت تا سقف است و هیچ فضای پرت و اضافه‌ای در آشپزخانه باقی نمی‌گذارد به همین دلیل فضایی بسیار زیاد جهت نگهداری وسایل آشپزخانه دارند.
  • در بخش‌هایی از کابینت‌های آن از درب‌های شیشه ای استفاده می‌شود که اصطلاحا نقش ویترین را اجرا می‌کنند.
  • معمولا برای روی کابینت از سنگ استفاده می‌شود.

تا اینجای مطالب با انواع سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه و کابینت‌ها آشنا شدید و به تفاوت آنها با کابینت نئوکلاسیک پی بردید. امیدواریم مطالب فوق، برای شما مفید بوده و در انتخاب یک کابینت ایده آل کمک حالتان باشد. برای کسب اطلاعات جامع‌تر می‌توانید از با متخصصین دکوراسیون آشپزخانه صحبتی داشته باشید. یکی از مجموعه‎هایی که در زمینه دکوراسیون آشپزخانه فعالیت می‎کند، آرکا کابین می باشد. این مجموعه علاوه بر ارائه انواع کابینت نئوکلاسیک، ممبران و های گلاس، انواع میز اداری، میز مدیریت و میز پیشخوان، کمد و ... را نیز به صورت سفارشی می سازد. برای آشنایی بیشتر به آدرس اینترنتی https://www.arkacabin.com مراجعه کنید و ضمن بازدید از تمامی محصولات و خدمات، جهت راهنمایی بیشتر از مشاورین شرکت آرکا کابین نیز کمک بگیرید. 

 

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
نظر خود را ثبت کنید