سفارش کالا و خدمات زیبایی

جراحی پیوند لثه چیست و به چه منظور انجام می‌گیرد؟

دسته: خواندنی های روز تاریخ نگارش: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
5
تعداد رای‌دهندگان: 2477

اگر به دنبال بهترین کلینیک دندانپزشکی در تهران هستید، ایمپلنتیا در ولنجک بهترین گزینه است که می‌تواند جراحی لثه و سایر خدمات دندانپزشکی را با بهترین کیفیت انجام دهد.

جراحی پیوند لثه چیست و به چه منظور انجام می‌گیرد؟

لثه بافت پوشش دهنده دندان است، و وظیفه مراقبت از دندان‌ها را بر عهده دارد. در واقع لثه بافت صورتی رنگی است که پایه دندان‌ها را پوشش می‌دهد. اما لثه نیز مانند هر بخش دیگری از بدن ممکن‌ است از بین برود و یا آسیب ببیند. یکی از مشکلات شایعی که امروزه در اکثر بزرگسالان دیده می‌شود، عقب رفتگی و از بین رفتن لثه است. عقب رفتگی یا از بین رفتگی لثه به علت‌های مختلفی اتفاق می‌افتد. این مشکل می تواند به علت بیماری‌های دهان و دندان، بیش از حد مسواک زدن، اشتباه مسواک زدن، عدم رعایت بهداشت، عوامل ارثی، نازک‌ بودن بافت لثه التهاب لثه و ...اتفاق بیفتد. عقب رفتگی لثه علاوه بر ایجاد ظاهری ناخوشایند، باعث بروز برخی مشکلات دیگر نیز می‌شود. این عارضه باعث پوسیدگی ریشه دندان، حساسیت دندان و در نهایت از دست رفتن دندان‌ها می‌شود.

یکی از روش‌های درمان این عارضه جراحی پیوند لثه می‌باشد. این جراحی به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. برای انجام این عمل پزشک بافت دیگر قسمت‌های لثه و سقف دهان بیمار را، به بافت قسمت آسیب دیده پیوند می‌زند. در انجام این جراحی از بی‌حسی استفاده می‌شود. پس ازعمل پیوند لثه بیمار نیاز به بستری ندارد و می‌تواند، به امور روزمره خود بپردازد.

دوره بهبودی بعد از این‌ عمل نیز حدود یک‌ الی دو هفته خواهد بود. افرادی که دچار عارضه عقب رفتگی لثه می‌شوند، باید سریعا برای درمان آن اقدام کنند ، زیرا عدم درمان به موقع می‌تواند باعث پیشرفت این عارضه و پوسیدگی دندان‌ها شود.

متاسفانه عقب رفتگی دندان به تدریج و کم کم اتفاق می افتد. به همین علت افراد حتی در برخی موارد متوجه به وجود آمدن این عارضه نیز نمی‌شوند و در نتیجه نمی‌توانند به موقع برای درمان آن اقدام کنند. به همین دلیل بهتر است افراد در سنین بزرگسالی برای چکاپ دهان و دندان خود به دندانپزشک رجوع کنند، تا در صورت نیاز جراحی پیوند لثه را انجام دهند. اگر به دنبال بهترین کلینیک دندانپزشکی در تهران هستید، ایمپلنتیا در ولنجک بهترین گزینه است که می‌تواند جراحی لثه و سایر خدمات دندانپزشکی را با بهترین کیفیت انجام دهد.

 

جراحی لثه

 

روش‌های مختلف انجام جراحی پیوند لثه

عمل پیوند لثه که باعث ترمیم آن می‌شود، امروزه به روش‌های گوناگونی انجام می‌گیرد. انتخاب روش انجام این جراحی توسط دندانپزشک و با توجه به شرایط بیمار صورت می‌گیرد. در زیر سه روش اصلی عمل پیوند لثه را شرح داده‌ایم:

 

پیوند لثه آزاد

یکی از انواع روش های عمل پیوند لثه، روش پیوند آزاد می‌باشد. این روش برای کسانی توصیه می‌شود، که بافت لثه آن‌ها بسیار نازک است. در حین انجام این عمل پزشک‌ بخشی از لایه رویی و بالایی سقف دهان را برداشته، و به قسمتی از لثه که‌ تحلیل رفته است پیوند می‌زند.

 

پیوند بافت همبند

پیوند بافت همبند دیگر روش جراحی پیوند لثه می‌باشد. در این جراحی پزشک ابتدا برشی بر روی سقف دهان و یا همان کام ایجاد می‌کند. سپس بخشی از لایه زیری سقف دهان را بر می‌دارد، و به قسمتی از لثه که نیاز دارد پیوند می‌زند. سپس سقف دهان را بخیه می‌زند و عمل به پایان می‌رسد.

 

دندان

 

مراقبت‌های ضروری و مهم بعد از انجام جراحی پیوند لثه

یک الی دو هفته بعد از انجام عمل پیوند، لثه بهبود پیدا می‌کند. اما در این مدت بهتر است بیمار تحت مراقبت قرار گیرد و به برخی نکات مهم توجه کند. پزشکان بعد از انجام این جراحی انجام برخی مراقبت‌های به خصوص را لازم و ضروری می‌دانند. به طور کلی مراقبت‌های پس از جراحی دندان مانند جراحی لثه بسیار مهم است و لازم است ک حتما رعایت شود که برخی از این موارد در پایین آورده شده است:

 

تغذیه صحیح

بیمار بعد از انجام این عمل می‌بایست یک الی دو هفته اول سعی کند، از غذای بسیار نرم و سرد استفاده کند. به این علت که خوردن غذا‌های سفت باعث ایجاد فشار بر روی لثه می‌شود. همچنین غذای‌های گرم و داغ نیز قسمت پیوند خورده لثه را تحریک نموده و باعث سوزش آن می‌شوند.‌

 

عدم استفاده از مسواک و نخ دندان

بعد از جراحی پیوند لثه بیمار در روز های ابتدایی مجاز به استفاده از مسواک و نخ دندان نخواهد بود، تا زمانی که پزشک انجام این کار را برای او مجاز بداند. البته بیمار می‌تواند در روزهای ابتدایی از دهان شویه‌های ضد میکروب استفاده کند. اما استفاده از مسواک و نخ دندان در دوره نقاهت می‌تواند موجب بروز زخم باز بر روی لثه و عفونت شود.

 

اجتناب از ورزش

بیمار به هیچ عنوان تا یک‌ هفته الی ده روز بعد از عمل مجاز به ورزش و فعالیت‌های سنگین نخواهد بود. به این علت که ممکن است به لثه او فشار زیادی وارد شود و موجب خونریزی لثه شود. بعد از گذشت یک هفته الی ده روز نیز بیمار باید برای انجام ورزش با پزشک خود مشورت کند.

 

عدم استعمال سیگار

بهتر است فرد قبل از انجام جراحی پیوند لثه سیگار را ترک کند. اما در هر صورت بعد از انجام این جراحی استعمال سیگار به هیچ عنوان مجاز نخواهد بود. به این علت که باعث می‌شود دوره بهبودی لثه طولانی تر شود و ضرراتی را نیز به همراه دارد.

 

برای انجام جراحی پیوند لثه به کدام مرکز تخصصی مراجعه کنیم؟

عمل پیوند لثه یکی از جراحی‌هایی است که نیاز به تبحر زیادی دارد و می‌بایست توسط پزشکان مجرب و کاردانی انجام گیرد. به همین دلیل انتخاب یک کلیلنیک دندانپزشکی با کادری متخصص برای انجام این کار بسیار حائز اهمیت است. برای انجام این عمل می‌توانید به یکی از مراکز دندانپزشکی در ولنجک مراجعه نموده و درمان خود را آغاز کنید.

این مرکز معتبر با دارا بودن کادری متخصص و حرفه ای خدماتی با بالاترین کیفیت، و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا را به شما عزیزان ارائه می‌نماید.

ایمپلنتیا جز معتبر ترین و تخصصی ترین مراکز در شمال تهران و محدوده ولنجک می باشد. برای انجام جراحی پیوند لثه می‌توانید با تماس با شماره تلفن مشاورین مرکز تخصصی ایمپلنتیا 02126354980 مشاوره‌های لازم تخصصی و رایگان را دریافت نموده و برای درمان خود اقدام نمایید. خدمات تخصصی مرکز ایمپلنتیا شامل جراحی لثه، ترمیم دندان‌ها، اطلاح طرح لبخند، جراحی فک‌ و صورت، پروتزهای دندانی، ایمپلنت و ... می‌شوند.

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید