سفارش کالا و خدمات زیبایی

سابسیژن صورت چیست؟ همه چیز درباره ساب سیژن

دسته: مراقبت از پوست تاریخ نگارش: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
5
تعداد رای‌دهندگان: 2717

اگه به فکر راه حلی برای از بین بردن جای جوش و اسکار روی صورت هستید، شاید سابسیژن صورت، همون روشی باشه که دنبالشید. در این بخش از زیبامون با سابسیژن بیشتر آشنا بشین.

سابسیژن صورت چیست؟ همه چیز درباره ساب سیژن

ایجاد جوش و آکنه یکی از مشکلاتی هست که تقریبا تمام افراد با ورود به سن نوجوانی با اون مواجه میشن و جوش‌های ریز و درشتی رو بر روی پوست صورت، بدن، بازو و غیره داشته‌اند! اگرچه جوش و آکنه معمولا در سنین نوجوانی ایجاد میشه اما این مشکل، هیچ محدوده سنی نداره و ممکنه افراد بالای 20 سال و حتی تا 40 سالگی هم با جوش و آکنه مواجه بشن!

اگر جوش و آکنه بسیار شدید و زیاد باشه، ممکنه منجر به ایجاد جای جوش و اسکار روی پوست صورت و بدن بشه و در این مواقع با مشکل جدی‌تری مواجه خواهید شد. درمان سریع و به موقع جوش و آکنه مانع از ایجاد جای جوش و اسکار میشه اما گاهی اوقات باقی موندن جای جوش و اسکار روی پوست، غیر قابل اجتناب هست و ممکنه ظاهر نازیبایی رو برای چهره به وجود بیاره!

خوشبختانه این روزها روشهای درمانی بسیار متنوع و زیادی برای برطرف کردن جای جوش، زخم جوش و اسکار وجود داره که می‌تونید با یک انتخاب درست و هوشمندانه، پوست صورت رو دوباره ترمیم کرده و پوستی بدون جای جوش، اسکار و جای زخم داشته باشید.

استفاده از روش سابسیژن یکی از این روش‌های درمانی و موثر برای برای از بین بردن جای جوش، اسکار و جای زخم جوش هست که در این بخش از زیبامون دات کام به طور کامل با این روش درمانی آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

 

حتما بخوانید: درمان سریع زخم جای جوش، روش های خانگی و موثر

 

سابسیژن پوست صورت چیست؟

سابسیژن (Subcision) یک عمل جراحی جزئی هست که برای درمان زخم‌های پوستی، جای جوش فرو رفته و اسکار مورد استفاده قرار میگیره. به روش درمانی سابسیژن روش جراحی یا عمل زیر پوستی یا زیر جلدی هم گفته میشه.

عمل سابسیژن، با استفاده از یک سوزن مخصوص تزریق زیر پوستی انجام میگیره و از طریق ایجاد یک سوراخ در سطح پوست، وارد پوست شده و درمان با روش سابسیژن شروع میشه.

لبه تیز این سوزن، اتصال رشته‌های فیبروتیکی که در زیر جای جوش و اسکار قرار دارند رو از بین میبره. با آزاد شدن این رشته‌های فیبروتیک، تولید کلاژن شروع میشه و به تدریج زخم و جای جوش ترمیم میشه و در نهایت فرورفتگی ناشی از جوش و آکنه صاف شده و پوستی یکدست و زیبا خواهید داشت. 

در واقع روش درمان سابسیژن یک تکنیک میکرو جراحی هست که باعث میشه زخم‌های پوستی و جای جوش که حالت فرو رفتگی روی پوست دارند، از بین رفته و کمک میکنه تا ظاهر پوست شما صاف و یکدست بشه.

این روش درمانی که یک جراحی بدون برش و فقط با استفاده از سوزن‌های مخصوص زیر پوستی انجام میگیره، برای اولین بار در سال 1995 توسط دو متخصص پوست در نیویورک شرح داده شد.

 

انجام سابسیژن صورت

 

سابسیژن برای درمان کدامیک از مشکلات پوستی مورد استفاده قرار میگیره؟

تصمیم گیری برای انجام سابسیژن صورت به نوع، محل و شدت جای جوش و زخم جای جوش بستگی داره و با توجه به ترجیح و انتظارات بیمار و تجربه و انتظارات پزشک، میشه از این روش درمانی برای مشکلاتی مانند موارد زیر استفاده کرد:

 

  • جای زخم و اسکار فرو رفته که در اثر جوش، آکنه، زخم یا جراحی ایجاد شده
  • جای جوش فرو رفته در اثر آکنه و آبله مرغان
  • فرو رفتگی ناشی از پیوندهای پوستی
  • چین و چروک پوستی
  • فرو رفتگی پوست ناشی از سلولیت

 

سابسیژن برای چه کسانی مناسب نیست؟

افرادی که دارای شرایط زیر هستند نمیتونن از روش درمانی سابسیژن استفاده کنند:

 

  • افرادی که عفونت فعال روی پوست دارند
  • مستعد ابتلا به جای زخم غیر طبیعی پوست مثل زخم هایپرتروفیک و کلوئید
  • افرادی که اختلال خونریزی دارند یا از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند

 

روش سابسیژن صورت چگونه انجام می‌شود؟

 

قدم اول: آماده سازی پوست برای سابسیژن

در مرحله اول، پوست به خوبی تمیز میشه و جای زخم یا جای جوش و اسکار با استفاده از قلم جراحی مشخص میشه و سپس بی حسی موضعی روی پوست زده میشه تا احساس درد و ناراحتی کمتری داشته باشید.

 

قدم دوم: درمان زخم به روش زیر پوستی

برای درمان جای زخم یا جای جوش فرو رفته از سوزن‌های مخصوص سابسیژن استفاده میشه. این سوزن‌ها در 2 نوع، سوزن تیز Hypodermic و سوزن Nokor هستند که به طور خاص برای روش ساب سیژن طراحی شدند.

سوزن مخصوص ساب سیژن، از سطح پوست به زیر پوست وارد میشه و بندهای بافت اسکار که در زیر پوست و در محل جای جوش و زخم وجود داره با استفاده از این سوزن، آزاد میشن. 

 

قدم سوم: بهبودی بعد از سابسیژن

بعد از اینکه فرآیند سابسیژن به پایان میرسه، برای کاهش خونریزی و تورم، روی پوست فشار وارد میشه و از یک پماد آنتی بیوتیکی برای جلوگیری از عفونت و ترغیب بهبود زخم، استفاده میشه.

 

روش درمانی سابسیژن

 

چه مدت بعد از انجام سابسیژن، پوست بهبود پیدا می‌کند؟

بلافاصله بعد از انجام سابسیژن، پوست شما متورم و قرمز میشه و این حالت بعد از گذشت 2 تا 3 روز بهبود پیدا میکنه. ممکنه مقداری درد رو بعد از دریافت این درمان داشته باشید و حداکثر بعد از گذشت 10 روز از انجام سابسیژن، پوست بهبود پیدا میکنه و تقریبا 6 ماه بعد از انجام روش سابسیژن میتونید نتیجه این درمان رو بر روی پوست خود مشاهده کنید. در این مدت زمان، شدت جای جوش و اکنه بر روی پوست، 1 تا 2 درجه بهبود پیدا میکنه.

 

 

حتما بخوانید: راه های موثر و قوی برای از بین بردن جای جوش

 

عوارض سابسیژن صورت چیست؟

سابسیژن هم ممکنه مانند سایر روش‌های درمانی دارای عوارض و خطراتی باشه که در زیر به تعدادی از عوارض روش سابسیژن پوست اشاره کردیم:

 

  • هماتوم (کبودی یا خون مردگی) به دلیل خونریزی بعد از سابسیژن
  • حساسیت به ابزارهای مورد استفاده در روش سابسیژن
  • ایجاد زخم هایپرتروفیک یا کلوئیدی در پوست
  • عفونت و پوسته پوسته شدن پوست
  • هایپرپیگمانتاسیون موقت بعد از سابسیژن
  • عدم بهبود زخم و جای جوش بعد از انجام سابسیژن
  • آسیب دیدن عصب یا رگهای خونی
  • خونریزی بیش از حد پوست
  • درد

 

قبل و بعد از سابسیژن صورت

 

آیا میتوان سایر روش‌های درمان جای جوش رو با روش سابسیژن ادغام کرد؟

جای جوش و اکنه و اسکار، بسیار متنوع هستند و اگر از روش‌های ترکیبی برای درمان این مشکلات استفاده کنید، مطمئنا نتیجه بهتری رو مشاهده خواهید کرد. روش سابسیژن یکی از روش‌های درمانی انعطاف پذیر هست که می‌تونید در کنار سایر روش‌های درمانی مثل لیزر، فیلر، میکرونیدلینگ پوست و غیره مورد استفاده قرار بدید.

 

 آیا روش درمانی ساب سیژن دردناک هست؟

معمولا قبل از شروع درمان به روش سابسیژن بر روی پوست بی حسی موضعی زده میشه تا درد و ناراحتی کمتری رو احساس کنید اما با این وجود، سابسیژن جز روش‌های درمانی هست که درد قابل تحملی داره و معمولا پزشک تمام تلاش خودش رو میکنه تا کمترین میزان درد رو احساس کنید.

 

سابسیژن و میکرونیدلینگ

برای انجام میکرونیدلینگ، از یک درمارولر که روی سطح آن از سوزن‌های بسیار ظریف و ریز پوشیده شده، استفاده میکنن و این ابزار به آرومی روی پوست حرکت داده میشه. این سوزن‌‌های ریز، سوراخ‌های بسیار ریزی روی سطح پوست ایجاد می‌کنند و همین موضوع باعث ایجاد خونریزی سطحی روی پوست میشه. در اثر خونریزی ایجاد شده، پوست با تولید کلاژن بیشتر، تلاش میکنه تا این زخم‌های ایجاد شده روی پوست رو سریع‌تر بهبود ببخشه.

افزایش تولید کلاژن بعد از میکرونیدلینگ، تاثیر خیلی خوبی در جوانسازی پوست داره و میتونه جای جوش و اسکارهای جزئی که بر روی پوست وجود داره رو برطرف کنه.

سابسیژن روشی هست که برای از بین بردن جای جوش و اسکار که حالت فرو رفته روی پوست دارند، استفاده میشه و با از بین بردن بندهای بافت اسکار در زیر پوست، باعث افزایش کلاژن سازی در پوست و محل جای جوش و اسکار میشه و از این طریق، تاثیر خیلی خوبی در درمان جای جوش و جای زخم و اسکار روی پوست داره.

 

حتما بخوانید: از بین بردن اسکار و جای جوش صورت با 3 ماده فوق العاده

 

هزینه سابسیژن صورت چقدر است؟

معمولا در کلینیک‌هایی که خدمات سابسیژن ارائه میشه، هزینه این خدمات، بر اساس تعداد جای جوش و اسکارهایی که تحت درمان قرار می‌گیرند محاسبه میشه و اگر در کنار سابسیژن از سایر روش‌های درمانی مثل میکرونیدلینگ، تزریق ژل و فیلر، لیزر و غیره هم استفاده بشه، هزینه بیشتری خواهد داشت.

علاوه بر این، دستمزد پزشک و دستیار، داروها و ابزارهای مورد استفاده برای سابسیژن، هزینه خدمات کلینیک و غیره هم بر روی هزینه نهایی سابسیژن تاثیرگذار هستند. بنابراین به طور میانگین هزینه یک جلسه سابسیژن صورت چیزی در حدود 1.5 تا 2 میلیون تومان هست!

 

سابسیزن صورت آقایان

 

سخن آخر

اگر روی پوستتون جوش‌های فرورفته یا جای زخم وجود داره، میتونید با مراجعه به پزشک متخصص پوست و دریافت مشاوره، بهترین و متاسب‌ترین روش رو برای درمان این مشکلات پوستی انتخاب کنید. سابسیژن پوست، یکی از این روش‌های درمانی هست که میتونه تاثیر خوبی در محو کردن جای جوش و اسکار روی پوست داشته باشه و باعث میشه تا سطح پوست شما به تدریج صاف و یکدست بشه.

 

مطالب مرتبط و پیشنهادی:

چگونه از محلول کلیندامایسین برای بهبود جوش صورت استفاده کنیم؟

بهترین درمان ها برای از بین بردن زخم جای جوش

8 درمان قطعی برای جای جوش و اسکارهای قدیمی

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
در حال گرفتن اطلاعات...
در حال گرفتن اطلاعات...
نظر خود را ثبت کنید