سفارش کالا و خدمات زیبایی

عوارض خطرناک کاشت ناخن در کمین خانم ها

دسته: ناخن تاریخ نگارش: ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹
5
تعداد رای‌دهندگان: 3918

کاشت ناخن اگرچه ظاهر زیبایی را برای ناخن و دست ایجاد می کند اما خطرات و مضراتی را نیز به دنبال دارد که خوب است با این خطرات بیشتر آشنا شوید!

عوارض خطرناک کاشت ناخن در کمین خانم ها

امروزه کاشت ناخن به یکی از پرطرفدارترین روش ها برای افزایش زیبایی ناخن ها تبدیل شده و خانم ها در سنین مختلف تمایل زیادی به استفاده از این روش دارند. کاشت ناخن در کنار زیبایی منحصر به فردی که برای ناخن ها ایجاد می کند با عوارض و خطراتی همراه است که از میان آن ها می توان به التهاب، عفونت، سوزش و درد، واکنش های آلرژیک و ... اشاره کرد. با ما در این قسمت از زیبامون دات کام همراه باشید و با عوارض خطرناک کاشت ناخن که در کمین خانم هاست بیشتر آشنا شوید.

چگونه ناخن کار شویم؟ پیش نیازها و ملزومات یک شروع حرفه ای

 

چرا کاشت ناخن محبوبیت زیادی دارد؟

 

ناخن زیبا

 

خانم ها در هر سنی تمایل زیادی به زیباتر شدن دارند. ناخن های مصنوعی کاشت شده ظاهر یکدست، بلند و زیبایی را برای ناخن ها ایجاد می کنند و به دنبال آن اعتماد به نفس خوبی را نیز به همراه دارند. کاشت ناخن به سادگی می تواند نقایص ناخن طبیعی را پوشش دهد و شکل و ظاهری زیبا و خاص برای ناخن ها ایجاد نماید! درست مانند ناخن هایی که در مجله های مد و آرایش وجود دارند!

این ناخن ها به دلیل اینکه از مواد پلاستیکی و بسیار محکم ساخته می شوند استحکام ناخن ها را نیز بسیار بیشتر کرده و افرادی که از شکننده بودن ناخن های خود ناراحت هستند تمایل زیادی به استفاده از این روش دارند.

هنگام کاشت ناخن مصنوعی مراقب این نکات باشید

 

خطرات احتمالی کاشت ناخن در سالن های کاشت ناخن

اگرچه کاشت ناخن ممکن است بی ضرر به نظر برسد اما اگر در طول استفاده از این مدل از ناخن مصنوعی مراقبت های خاصی را رعایت نکنید و یا اینکه مدت زمان طولانی از کاشت ناخن استفاده نمایید ممکن است با عوارض و خطرات جدی برای سلامت ناخن هایتان مواجه شوید. در ادامه به برخی از این خطرات که ممکن است در سالن های مخصوص کاشت ناخن ایجاد شود اشاره خواهیم کرد.

 

1. ترکیبات شیمایی استفاده شده در کاشت ناخن عموما شامل رزین و فرمالدئید هستند که می توانند باعث التهاب، جدا شدن ناخن طبیعی از پوست، سوزش، درد، واکنش های آلرژیک و ... شوند.

 

2. اگر کاشت ناخن به روش درست و اصولی انجام نگیرد ممکن است باعث از بین رفتن صفحه ناخن نیز شود! اگر این اتفاق برای فردی ایجاد شود ناخن دیگر رشد طبیعی نخواهد داشت.

 

3. کاشت ناخن معمولا در سالن یا اتاق های کوچک انجام می شود که اگر تهویه مناسب نداشته باشد به راحتی در معرض هوای سمی و گازهای محرک خواهید بود که به طور جدی سلامت بدن را تهدید می کنند.

 

کاشت ناخن با فرمر

 

4. گاهی ممکن است برای خشک شدن سریع تر مواد کاشت ناخن از سشوار استفاده شود که این کار یکی از اشتباهات رایج است که برخی از ناخن کارها آن را انجام می دهند. زیرا مواد مورد استفاده برای کاشت ناخن در تماس با گرمای زیاد قابلیت اشتعال دارند و در صورت یک بی احتیاطی ممکن است خطرات جدی در کمین خانم ها باشد.

 

5. گاهی ممکن است ابزار و وسایل مورد استفاده برای کاشت ناخن به درستی تمیز و استریل نشوند. تمیز نبودن ابزار کاشت ناخن یک راه ساده برای انتقال قارچ، حساسیت و یا هرگونه بیماری پوستی دیگر از یک مشتری به مشتری دیگر خواهد بود.

 

6. ناخن کار باید حتما از دستکش های لاتکس برای انجام کاشت ناخن استفاده کند. ایجاد یک برش و زخم بر روی دست ساده ترین راه برای انتقال بسیاری از بیماری هایی است که ممکن است در اثر تماس با پوست یا خون در فرد ایجاد شود.

 

خطرات جدی تر بعد از کاشت ناخن

بعد از تمام شدن مراحل کاشت ناخن عوارض و خطرات آن برای سلامتی همچنان ادامه دارد که باید به آن ها توجه داشته باشید و با رعایت کردن نکات بهداشتی سلامت ناخن های خود را حفظ کنید. برخی از شایع ترین عوارض کاشت ناخن را در ادامه بخوانید.

مضرات کاشت ناخن و فواید آن

 

ناخن بلند و زیبا

 

1. ناخن های کاشته شده کاملا سفت و محکم هستند و با کوچکترین ضربه ها آسیب می بینند. این آسیب فشار زیادی به ناخن طبیعی نیز وارد کرده و بسیار دردناک خواهد بود. به همین دلیل توصیه می شود که در انجام کارهای روزانه بسیار دقت داشته باشید و برای انجام کارهای مختلف از ناخن های خود استفاده نکنید.

 

2. کاشت ناخن با خطر عفونت ناخن همراه است! اگر مراحل مختلف کاشت ناخن به درستی انجام نگیرد و یا از مواد باکیفیت برای این کار استفاده نشود احتمال ایجاد عفونت در ناخن ها زیاد است. این عفونت ها معمولا با تجمع باکتری ها در بین ناخن طبیعی و ناخن مصنوعی ایجاد خواهند شد.

 

3. به دلیل استفاده از مواد پلاستیکی و شیمیایی برای کاشت ناخن احتمال ایجاد واکنش های آلرژیک مانند قرمزی، تورم، خارش و ... در پوست زیاد است  که باید آن را جدی بگیرید.

 

4. ناخن کاشته شده آسیب دیده و شکسته شده محیط مناسبی برای تجمع باکتری، گرد و غبار، ویروس و ... است. هنگامی که ناخن کاشت شده آسیب می بینید حتما باید برای ترمیم و یا حذف کردن آن از روی ناخن ها به سالن کاشت ناخن مراجعه کنید و آن را جایگزین نمایید تا خطرات بیشتری را برایتان ایجاد نکند.

 

اگر بعد از خواندن خطرات کاشت ناخن همچنان تصمیم دارید که این کار را انجام دهید حتما به یک ناخن کار حرفه ای و متخصص مراجعه کنید و صرفا به خاطر ارزان بودن کار یک ناخن کار به او مراجعه نکنید. سلامت خود را جدی بگیرید.

 

کاشت ناخن با روشهای مختلف

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید