سفارش کالا و خدمات زیبایی

شامپو بدون سولفات + مزایا و معرفی بهترین محصولات

دسته: مراقبت از مو تاریخ نگارش: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۱
5
تعداد رای‌دهندگان: 40782

شامپوی بدون سولفات چه مزایایی دارد؟ سولفات چه بلایی بر سر موها و پوست سر می آورد؟ چگونه موهایی صاف درخشان و شاداب داشته باشیم؟! کدام شامپوها بدون سولفات هستند؟

شامپو بدون سولفات + مزایا و معرفی بهترین محصولات

تفاوت خیلی بزرگی میان شامپوهای معمولی و شامپوی بدون سولفات وجود دارد، در این مقاله می خوانید که:

  • چرا شامپوهای بدون سولفات برای پوست و مو مناسب تر هستند.
  • روی برچسب محصول باید به دنبال چه چیزی بگردیم.
  • بهترین شامپوهای بدون سولفات در بازار کدام هستند.

اما در ابتدا باید با برخی اصطلاحات آشنا شویم..با زیبامون دات کام همراه باشید!

 

 

سولفات چیست؟

سولفات ها مواد شیمیایی هستند که در محصولاتی که باید با آب پاک شوند (مانند انواع شامپو و شوینده های صورت) وجود دارند و معمولا بر روی این محصولات شوینده با عنوان سدیم لوریل سولفات (Sodium Lauryl Sulfate)، سدیم لورت سولفات (Sodium Laureth Sulfate) یا آمونیوم لوریل سولفات (Ammonium Lauryl Sulfate) نوشته می شوند. البته روی بعضی از محصولات هم با نمادهای اختصاری SLS یا ALS  وجود دارند.

سولفات ها اگر کم و مختصر مورد استفاده قرار بگیرند و محل تماسشان با پوست به خوبی شسته شود، امن و مفید هستند، اما همچنان برای خیلی از افراد، حتی تماس های خیلی کوتاه آسیب زا و آزار دهنده است و به مشکلات زیر می انجامد:

 

سولفات

 

آسیب دیدن پوست سر

یکی از دلایل معروف بودن سولفات ها آسیب رسانی پوستی است. محصولات حاوی سولفات به عنوان شوینده هایی قوی، می توانند چنان چربی پوست را از بین ببرند که یک لایه محافظت کننده از پوست از بین رفته و در نتیجه محیط را برای حمله ی باکتری های آسیب رسان آماده کرده و باعث خشکی، حساسیت، قرمزی و خارش پوسته سر می شود.

 

آسیب پوست سر

 

آکنه و جوش

بعد از آسیب رسانی به پوسته ی سر، به قسمت رشد جوش و آکنه در اطراف خط رویش موها و پوسته ی سر می رسیم! خیلی از افراد این مشکل را دارند و البته دقیقا مشخص نیست که این جوش ها به دلیل حجوم باکتری ها به لایه ی کنده شده ی پوست به وجود می آیند یا به دلیل باقی ماندن سولفات در منافذ زیر پوست.

 

آکنه پوست سر

 

خشکی مو

همان طور که در زیبامون دات کام بارها خوانده اید، می دانید که چربی طبیعی از ریشه ی مو تولید می شود و تا نوک موها ادامه پیدا می کند که باعث شفافیت، زیبایی، سلامت و درخشش موها می شود. اما اگر از شامپوهای حاوی سولفات استفاده کنید، این اتفاق کمتر و کمتر خواهد شد. SLS چربی مو را از بین یم برد و درنتیجه موها خشک و بدون رطوبت خواهند ماند، این مشکل برای افرادی که به طور طبیعی موهای خشک و فر دارند بسیار بیشتر و بدتر است که باعث وز شدن و ایجاد موخوره می شود.

 

موی خشک

مراقبت از مو - 8 نکته حرفه ای برای موهای درخشان و سالم

محو شدن رنگ مو

سولفات ها به پاک شدن و محو شدن رنگ مو سرعت فوق العاده ای می بخشند.

 

چگونه یک شامپو بدون سولفات انتخاب کنیم؟

خیلی از شامپوهای بدون سولفات از روغن نارگیل و قندهای میوه ای تشکیل شده اند و به موهایتان نرمی و لطافت خاصی می بخشند. در ادامه برخی از نام ها که نشان دهنده ی بدون سولفات بودن است را خواهید خواند:

Coco glucoside - کوکو گلوکوسید

Lauryl glucoside - لوریل گلوکوسید

Decyl glucoside - دسیل گلوکوسید

Caprylyl capryl glucoside - کاپریلیل کاپریل گلوکوسید

Sodium cocoyl glutamate - سدیم کوکویل گلوتامات

Disodium cocoyl glutamate - دی سدیم کوکویل گلوتامات

Sodium cocoamphoacetate - سدیم کوکوآمفواستات

Disodium laureth sulfosuccinate - دی سدیم لورت سولفوسوسینات

Sodium methyl cocoyl taurate - سدیم متیل کوکویل تاورات

Sodium methyl oleoyl taurate - سدیم متیل اولیول تاورات

Sodium cocoyl isethionate - سدیم کوکویل ایزتیونات

Ammonium cocoyl isethionate - آمونیوم ککوکویل ایزتیونات

Sodium lauryl glucose carboxylate - سدیم لوریل گلوکز کربوکسیلات

Sodium lauroyl lactylate - سدیم لورویل لاکتیلات

Cocamidopropyl betaine* - کوکامیدوپروپیل بتائین

آخرین گزینه، رایج ترین کنشگر بدون سولفات می باشد، شامپوی حاوی این ماده برای افرادی که موی چرب دارند و پوستشان حساس نمی باشد، بسیار مناسب است.

مراقبت از موهای خشک و آسیب دیده - بهار 2018

شامپوهای بدون سولفات

موهای نرم و صاف - روش برطرف کردن وزی و خشکی مو

 

شامپو بدون سولفات ایوروشه

شامپو کرمی و بدون سولفات ایوروشه با نام (yves rocher low shampoo) نه تنها یک شامپوی مدرن و سالم برای شست و شوی موهاست بلکه مراقبت خیلی خوبی از موها خواهد داشت. فرمولاسیون این شامپو به گونه ای است که در عین تمیز کردن موها، اصلا کف نمی کند. بعد از استفاده از شامپو بدون سولفات ایوروشه موهایی ابریشمی و لطیف خواهید داشت.

 

شامپو بدون سولفات ایوروشه

 

شامپو بدون سولفات سی گل

برند سیگل دارای نمونه های مختلفی از شامپو بدون سولفات هست که اکثر آن ها برای کودکان طراحی و تولید شده اند اما سایر افراد نیز می توانند از این شامپوهای بدون سولفات برای حفظ سلامت موهایشان استفاده کنند. این شامپوها بدون سوزش چشم بوده و هیچ گره خوردگی برای موها ایجاد نمی کنند.

 

شامپو بدون سولفات سی گل

 

شامپو بدون سولفات پنتن

شامپو بدون سولفات پنتن با نام (pantene gold series sulfate free shampoo) یکی دیگر از محصولات بهداشتی و عالی برای شست و شو و مراقبت از موهاست و همچنین دارای ترکیباتی غنی از روغن آرگان بوده و تاثیر خیلی خوبی در نرم شدن موها دارد. 

 

شامپو بدون سولفات پنتن

 

شامپو بدون سولفات لورال

شامپو بدون سولفات لورال با نام (L'oreal EverCreme Nourishing) یک شامپو تغذیه کننده و مرطوب کننده برای مو است که به آرامی موها را تمیز کرده و کمک می کند تا رطوبت از دست فته مو بازیابی شود. این شامپو فاقد سولفات بوده و بعد از استفاده از آن موهایی سالم تر و حالت پذیر تر خواهید داشت. علاوه بر این، شامپو بدون سولفات لورال دارای ترکیبات گیاهی و بدون پارابن نیز هست.

 

شامپو بدون سولفات لورال

 

شامپو بدون سولفات ایرانی

از شامپوهای بدون سولفات ایرانی که کیفیت خوبی دارند میتوان به شامپو  استم سل (stem cell) اشاره کرد. این شامپو بدون سولفات ایرانی، باعث افزایش حالت پذیری، درخشندگی وشانه پذیری موها شده و از ریزش غیر طبیعی و نازک شدن موها نیز جلوگیری میکند. 

 

شامپو بدون سولفات ایرانی

 

شامپو بدون سولفات سینره

شامپو بدون سولفات فقط برای موها نیست بلکه توصیه می شود از این نوع شامپوها برای شست و شوی پوست بدن نیز استفاده کنید تا پوستتان بعد از استحمام حالت خشکی بیش از حد پیدا نکند. شامپو بدون سولفات سینره برای شست و شوی روزانه بدن طراحی شده و حاوی ویتامین E و ترکیبات مرطوب کننده بوده و نرمی و لطافت خوبی را برای پوست بدن ایجاد میکند. 

 

شامپو بدون سولفات سینره

 

نمونه هایی از بهترین شامپوهای بدون سولفات

شامپوی Bio Green Apple Fresh از Bioteque بیوتک – مناسب برای موهای چرب

شامپوی Nourishing Coconut Milk از OGX – مناسب برای موهای آسیب دیده

شامپوی Rainforest Shine از The Body Shop بادی شاپ – مناسب برای موهای خشک و معمولی ( این شامپو بدون پارابن، سیلیکون و رنگ دهنده ها است)

شامپوی Ever Sleek Intense Smoothing از Loreal لورال – مناسب برای موهای خشک

شامپوی Hydrating Macadamia Oil از Organix ارگانیکس – مناسب برای موهای خشک، اسیب دیده و وز

شامپوی Hair Fall Control از Auravedic آراودیک – مناسب برای کسانی که ریزش مو دارند.

 

چرا باید از شامپو بدون سولفات استفاده کنیم؟

مهم ترین وظیفه انواع شامپو پاک کردن کثیفی ها و انواع آلودگی از مو هست و لازمه شامپویی رو برای این منظور انتخاب کنید که هم تمیز کنندگی خوبی برای موها داشته باشه و هم آسیب خیلی کمی رو به موها وارد کنه. شاید اینطور تصور کنید که یک شامپو با کف زیاد، قدرت تمیز کنندگی بیشتری هم داره اما در واقع اینطور نیست و کف کردن شامپو به میزان سولفات به کار رفته در تولید آن بستگی دارد. یعنی هرچه میزان سولفات در شامپو بیشتر باشد، کف بیشتری هم در اثر شست و شو ایجاد خواهد کرد.

سولفات و مشتقات آن مانند سدیم لارت سولفات، پلی اتیلین گلیکول، اولت، میرت، ستارت،لورات سدیم، سولفات آمونیوم و ... ترکیباتی از این دست، همگی جز مواد شیمیایی خطرناک هستند که در صورت استفاده مداوم از محصولات حاوی این ترکیبات، ممکن هست با مشکلات سلامتی مواجه شوید. این ترکیبات شیمیایی عامل اصلی ایجاد سرطان در بدن هستند! به همین دلیل هست که توصیه میشه در هنگام خرید شامپو حتما به ترکیبات آن توجه کرده و حتما محصولی رو انتخاب کنید که یا بدون سولفات باشد و یا اینکه سولفات و مشتقات آن به مقدار خیلی کم در آن استفاده شده باشد.

 

جایگزین ارزان برای شامپو چیست؟

شما میتونید با استفاده از موادطبیعی، ساده و ارزان موهاتون رو تمیز کنید و از اسیب و خطراتی که شامپوهای شیمیایی برای پوست و موی سر ایجاد میکنند در امان باشید.استفاده از جوش شیرین و سرکه یکی از جایگزین های ارزان و مناسب برای شامپو هست که تاثیر خیلی خوبی در تمیز کردن موها دارند. 

برای استفاده از جوش شیرین به جای شامپو باید یک قاشق جوش شیرین را در 3 لیوان آب بریزید و سپس این ترکیب رو از ریشه تا انتهای مو بریزید و اجازه بدید به مدت چند دقیقه روی موها بمونه و بعد موهاتون رو با آب گرم بشویید.

بعد از شستن مو با جوش شیرین باید یک لیوان سرکه رو با 4 لیوان آب مخلوط کنید و روی موها بریزید. چند دقیقه صبر کنید و بعد موهایتان را با آب سرد آبکشی کنید. با این کار تمام ناخالصی ها و کثیفی ها از روی مو و پوست سر پاک خواهند شد. بهتره از این روش فقط یک بار در هر ماه استفاده کنید.

 

 

مطالب پیشنهادی:

دلایل و درمان های جلوگیری از ریزش مو در زنان

10 درمان عالی و قطعی برای موهای خشک و وز ل

مراقبت از اکستنشن مو، بهترین توصیه ها برای حفظ زیبایی موها

صاف کردن فوری مو به روش طبیعی و با مواد گیاهی

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
فاطمه
۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵
سلام برای ریزش ارثی خانوماالبته بیشتربرای رشدمجددموهای ریخته شده چه درمانی پیشنهاددارید؟؟
پاسخ
زینب
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۹
حسنی
پاسخ
پرشنگ
۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۸
سلام‌ببخشی‌شامپوdp بدونه‌سولفلت‌هستش
پاسخ
محیا سجادی
۳ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲
از کجا بخریم من خیلی لازم دارم موهام خیلی خیلی خشکه
Parmi
۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲
سلام من موهام خیلی چربه پس سولفات برای موهای چرب خوبه اگه استفاده کنم ممنون میشم جوابموبدین
پاسخ
زهرا
۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲
سلام من موهام خیلی چربه وخارش زیاددارم رشدموهامم کمه وشوره کمی دارم لطفا بگید چکارکنم
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید