پیاده روی یکی از ورزش های عمومی و بسیار مفید است. انجام روزانه نیم ساعت پیاده روی به همراه یک تغذیه سالم و خواب کافی می تواند سلامت بدن شما را در بلند مدت تضمین کند. پیاده روی باعث داشتن اندام متناسب می شود و همچنین به شما روحیه ای شاداب و پرانرژی می بخشد.
ایجاد تغییرات مثبت در مغز
انجام ورزش های هوازی مثل پیاده روی می تواند از پیری مغر جلوگیری کند و باعث کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شود. پیاده روی روزانه می تواند ضامن سلامت ذهن باشد. ورزش پیاده روی سطح هورمون اندروفین در مغز را بالا نگه می دارد و از فشارهای ذهنی می کاهد.
بهبود بینایی
شاید باورتان نشود اما بهتر است بدانید که ورزش پیاده روی باعث سلامت چشم ها و بهبود بینایی می شود. پیاده روی می تواند از فشار چشم بکاهد و همچنین از آب آوردن چشم جلوگیری می کند.
جلوگیری از بیماری های قلبی
انجام روزانه 30 دقیقه پیاده روی از فشار خون بالا می کاهد و کلسترول خون را پایین می آورد و همچنین گردش خون بدن را تنظیم می کند. همین عامل باعث جلوگیری از سکته قلبی و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود.
افزایش ظرفیت ریه ها
هنگامی که شما پیاده روی می کنید اکسیژن را به درون ریه های خود می فرستید و جریان خون را در بدن افزایش می دهید. همین امر می تواند به سلامت ریه های شما کمک کند. پیاده روی همچنین می تواند به دفع سموم و مواد زائد بدن کمک کند.
تأثیرات مثبت بر لوزالمعده
ورزش پیاده روی خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می دهد. در پژوهشی مشاهده شد، طی یک دوره ی آزمایشی ۶ ماهه در گروه افرادی که پیاده روی می کردند بهبود تغییرات گلوکز بدن (برای مثال چگونگی جذب قند توسط سلول های بدن) تا ۶ برابر بیشتر از گروه افرادی بود که می دویدند.
بهبود گوارش
کسانی که روزانه پیاده روی می کنند دیگر از مشکل یبوست رنج نمی برند. نیم ساعت پیاده روی روزانه از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می کاهد. کاهش وزن و نکات مربوط به آن
افزایش توان عضلانی
با ورزش پیاده روی شما عضلات و ماهیچه های قوی تری خواهید داشت. هزار قدم پیاده روی در روز می تواند معادل انجام ورزش در باشگاه باشد، به ویژه اگر برای پیاده روی خود فواصل زمانی در نظر بگیرید یا در سربالایی پیاده روی کنید. شما در ورزش پیاده روی دیگر نباید نگران گرفتگی بدن باشید چون در پیاده روی بر خلاف ورزش های باشگاهی دچار گرفتگی عضلات نمی شوید و از ورزش روز بعد باز نمی مانید.
افزایش مقاومت استخوان ها و مفاصل
پیاده روی باعث استحکام استخوان ها می شود و از خطر شکستگی استخوان ها جلوگیری می کند. کارشناسان می گویند ۳۰ دقیقه پیاده روی آرام روزانه، دردهای مفاصل، خشکی و ورم آن ها را کاهش می دهد. روش های مقابله با پیری و داشتن زندگی سالم
تسکین درد کمر
کسانی که از مشکلات و دردهای کمر رنج می برند پیاده روی می تواند برای آن ها بهترین ورزش باشد. پیاده روی ورزش سبکی است و درد یا مشکل خاصی برای پا و کمر ایجاد نخواهد کرد. پیاده روی به بهبود گردش خون در ستون فقرات، طرز ایستادن و انعطاف پذیری ستون فقرات کمک می کند. شخصیت شناسی از روی مدل راه رفتن شما
آرامش ذهنی بیشتر
ورزش پیاده روی برای افرادی که مبتلا به افسردگی هستند بسیار مفید است. انجام پیاده روی روزانه به فرد آرامش ذهنی زیادی می بخشد و از ایجاد احساسات ناخوشایند و خستگی در فرد جلوگیری می کند. پیاده روی به شما روحیه و انرژی مثبت می بخشد. انتخاب کفش مناسب دویدن و پیاده روی