سفارش کالا و خدمات زیبایی

چرا همیشه احساس گرسنگی می‌ کنید؟

دسته: سلامت تاریخ نگارش: ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵
5
تعداد رای‌دهندگان: 3948

اگر دائما احساس گرسنگی می کنید و تمایل دارید که چیزی بخورید، باید بدانید که ممکن است مشکلی جدی داشته باشید که خیلی زود برایتان دردسرساز خواهد شد. این مطلب را بخوانید تا دقیقا بدانید که چه مشکلی ممکن است پیش بیاید.

چرا همیشه احساس گرسنگی می‌ کنید؟

بدن شما برای انجام تمام فعالیت های خود به انرژی نیاز دارد، اما این به این معنی نیست که نیازمند خوردن دائمی است، همان وعده های غذایی ثابت برای تامین این انرژی کافیست و تمایل بیشتر و دائمی، اصلا نشان از این مسئله نیست که بدنتان نیاز به انرژی دارد، بلکه ممکن است ناشی از وجود یک مشکل خاص و حتی حاد در بدنتان باشد که در ادامه، کاملا با دلایل آن آشنا خواهید شد.

 

چرا همیشه احساس گرسنگی می کنید؟

ممکن است دیابت باشد!

بدن شما شکر و کربوهیدرات را می شکند و به ماده ای به نام گلوکز تبدیل می کند که سوخت اصلی سلول هاست. اگر مبتلا به دیابت باشید، سلول هایتان قادر نخواهند بود که گلوکز را دریافت کنند و در نتیجه، بدن همچنان گرسنه می ماند و دستور می دهد که دوباره چیزی بخورید. در افراد مبتلا به دیابت نوع اول؛ فرد غذای بسیار زیادی می خورد، اما در عین حال وزن کم می کند.

 

تست قند خون

 

قند خون پایین

درصد هیپوگلیسیمی (قند خون) پایین در خون و مایعات بدن افراد، می تواند باعث ایجاد احساس گرسنگی دائمی شود و این مشکل را اکثر دیابتی ها دارند، اما ممکن است افراد دیگری با مشکلاتی مانند هپاتیت، اختلالات کلیوی، غدد فوق کلیه و هیپوفیز نیز دچار قند خون پایین باشند. افراد دارای هیپوگلیسیمی پایین، اغلب علائم زیر را دارند:


اضطراب
احساس تپش قلب
پوست رنگ پریده
لرزش
تعریق
 

کمبود خواب

افرادی که خواب نامنظم و کمی دارند، اغلب اشتهای بیشتری دارند و این به دلیل این است که بی خوابی باعث اختلال در عملکرد هورمون های کنترل اشتها می شود. این افراد به خوردن غذاهای پرکالری و چرب علاقه دارند. مشکلات دیگری که بی خوابی باعث ایجاد آنهاست، عبارتند از:

1. تغییر خلق و خود و عصبی شدن

2. مشکل در انجام فعالیت های روزانه و سختی بیدار ماندن در روز

3. اضافه وزن و چاقی

4. تصادف کردن با اشیا و وسایل اطراف

5. هوشیاری کم و کاهش قدرت یادگیری

 

خوابیدن

 

تغذیه ناصحیح

غذاها دو دسته هستند، یا نیاز بدن می باشند که در مقدارهای متفاوت برای بدن لازمند، مثلا: کربوهیدرات و چربی سالم به مقدار کم و پروتئین و فیبر به مقدار زیاد و یا اینکه کلا بدون ارزش غذایی هستند و اصطلاحا هله هوله ( JUNK FOOD ) می باشند.

فیبر، پروتئین، سبزیجات، میوه و کربوهیدرات و غلات کامل (سبوس دار) باعث سیر شدن کامل و طولانی مدت بدن می شوند، اما دسته دوم یعنی هله هوله و کربوهیدرات های سفید و غیر کامل و چربی های مضر، هر چقدر هم که خورده شوند، باز هم سلول های بدنتان را گرسنه نگه خواهند داشت و دوست دارید دائما چیزی بخورید، چون نیاز بدن به ریز مغذی ها، املاح، ویتامین ها و... را تامین نمی کنند.

 

استرس دارید

در زمان استرس، بدن هورمونی به نام کورتیزول ترشح می کند که باعث گرسنگی فرد می شود. خب در این حال، فرد استرسی و مضطرب، دائما تمایل دارد که چیزی بخورد تا این احساس برطرف شود. اینگونه افراد به خوردن غذاهای قندی و چرب و یا هردوی این ها، تمایل دارند.

 

استرس

 

دلایل دیگر احساس گرسنگی دائمی

1. حاملگی

2. مشکلات تیروئید

3. مصرف زیاد نوشابه

4. استفاده از بعضی از داروها

5. تغذیه بر اساس کالری شماری نه مواد مغذی مورد نیاز (مثل رژیم های تک خوری)

6. سریع خوردن غذا و نجویدن لقمه های غذایی

7. سرعت متابولیسم بیش از حد

8. مصرف الکل

9. بی حوصلگی و بیکاری در طول روز

10. نشستن طولانی مدت در طول روز

 

درمان های گیاهی برای یک خواب راحت شبانه

کیپ شدن بینی را در چند ثانیه درمان کنید - 4 نسخه

خواص معجزه آسای پنهان در دمنوش و چای پونه

از علت تا درمان سردرد های جنسی

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید