این روزها کاشت ناخن در بین خانمها بسیار باب شده است. مخصوصا دخترهای جوان خیلی علاقمند به انجام این کار هستند، بدون اینکه از عواقب آن آگاه باشند. افرادی که به سراغ کاشت ناخن میروند باید مدام به آن رسیدگی کنند تا ظاهری زشت پیدا نکند. البته در این مواقع خیلی افراد پیدا میشوند که به دلایل زیادی از ناخن کاشت خسته میشوند و دوست دارند ناخنهای طبیعی خودشان را داشته باشند. اما چطور میشود این کار را کرد؟ در این مطلب به شما یاد خواهیم داد چطور کاشت ناخنتان را از بین ببرید.
کندن ناخن کاشته شده
• ساده ترین و در دسترس ترین ماده برای برداشتن کاشت ناخن استون 1000 درصد است. اما مواد دیگری هم برای این کار در بازار موجود است. علاوه بر استون به سوهان ناخن و بافر و پولیش نیز احتیاج داریم.چگونه رنگ حنا را از روی ناخن پاک کنیم
• ابتدا در ظرف مانیکور یا هر ظرف دیگری که بتوانید دستتان را در آن قرار دهید مقداری استون بریزید. دستتان را طوریکه تمام ناخنهایتان در ظرف قرار گیرد، داخل ظرف بکنید و 6 تا 7 دقیقه نگه دارید.
• سپس دستتان را بیرون آورده و با کلینکس روی ناخنتان را تمیز کنید و دوباره دستتان را درون استون قرار دهید.
• این کار را تا چندین مرحله انجام دهید تا زمانیکه بیشتر مواد کاشت از روی ناخنتان پاک شود. طراحی ناخن برای ناخن های گرد
از بین بردن ناخن کاشته شده
زمانیکه یک لایه نازک از مواد روی ناخن باقی ماند با استفاده از سوهان بقیه مواد را هم از بین ببرید و با بافر سطح ناخنتان را بکشید و با پولیش ناخن را برق بیاندازید. فراموش نکنید در پایان از تقویت کننده برای ناخنهایتان استفاده کنید.
ناخن کاشته شده اکریلیک
کاشت ناخن اکرلیک یکی از محبوبترین راهها برای بلند کردن موقت ناخنهاست. بسیاری از خانمها از این روش برای مراسمهای خاص مثل عروسی استفاده میکنند. بعضیها هم ناخنهای تیپ را در طول سال نگه میدارند. این کار ممکن است برایشان گران تمام شود چون به هر حال برای اینکه ظاهر ناخنها را خوب نگه دارند باید هر دو هفته یکبار باید آنها را ترمیم کنند. کندن این ناخنها در سالن آرایش ممکن است به صورت کثیف و با مواد شیمیایی انجام شود. اما میتوان این کار را در خانه و بدون استون هم انجام داد.
کندن ناخن کاشته شده اکریلیک
• دستهایتان را بشویید و خشک کنید تا هر گونه چربی را از سطح بستر ناخنهایتان پاک کنید.
• لاکهای باقی مانده روی انگشتانتان را با یک لاک پاک کن بدون استون و با یک گلوله پنبه پاک کنید.
• ناخن مصنوعی را با ناخن گیر کوتاه کنید. اگر ناخن طبیعیتان به اندازه ناخن مصنوعی بلند شده، هر دو را با ناخن گیر به اندازهای کوتاه کنید که میخواهید ناخنتان بعد از برداشتن ناخن مصنوعی باشد. اگر ناخنهایتان کوتاهتر از ناخن مصنوعی هستند، ناخنهای مصنوعی را فقط تا جایی کوتاه کنید که به اندازه ناخن طبیعیتان شود.
• لایه اکریلیک باقی مانده را سوهان بکشید. این کار را تا بالای بستر ناخنتان انجام دهید. (به گونهای که همیشه ناخنهایتان را سوهان میزدید تا آنها را شکل دهید.) از یک سوهان زبر استفاده کنید و باقی مانده لایه اکریلیک را بردارید. تا جایی که ممکن است این کار را نزدیک ناخن اصلیتان انجام دهید اما طوری که بستر ناخنتان را سوهان نزنید. به همین روش از یک سوهان نرم تر برای صاف کردن هر گونه خطی که آرایشگر ممکن است با ابزار الکترونیکی خود روی ناخنهایتان ایجاد کرده باشد استفاده کنید.
• دوباره دستهایتان را بشویید و به آنها کرم بزنید و به ناخنهایتان استراحت دهید.
نکات و هشدارهای لازم هنگام کندن ناخن کاشته شده
اگر دیدید ناخن طبیعیتان در مقایسه با ناخن اکریلیکی که داشتید نازکتر است تعجب نکنید. ضخامت ناخنهای طبیعی به اندازه ناخن مصنوعی نیست و از ژل استفاده میشود تا این ظاهر از بین برود.
توصیههای متخصصان درباره کندن ناخن کاشته شده
یک متخصص پوست و مو نسبت به روشهای نادرست برداشتن ناخن مصنوعی هشدار داد و گفت: آب ولرم روش مناسبی برای برداشتن ناخن مصنوعی نیست چرا که مواد و چسب بکار رفته برای ناخن مصنوعی در آب حل نمیشود.
دکتر ناصر جودکی گفت: ناخن مصنوعی راه حل مناسب برای ناخنهای مریض و مشکل دار نیست بلکه ناخن مصنوعی تنها برای افزایش زیبایی ناخنهای طبیعی است و برای رفع مشکل و بیماری ناخن بهتر است به پزشک متخصص پوست مراجعه شود چرا که کاشت ناخن مصنوعی مشکل آن را تشدید میکند. وی با بیان این که ناخنها نیاز به تنفس ندارند، اظهار کرد: برخی از افراد با تصور این که به ناخنها تنفس میدهند به طور مکرر ناخن مصنوعی خود را برداشته ودوباره اقدام به کاشت ناخن میکنند اما این کار موجب عوارضی برای ناخنها خواهد شد. این متخصص پوست و مو تاکید کرد: در کاشت ناخن مصنوعی همیشه باید یک فاصله کوچک بین پوست اطراف ناخن و مواد کاشت ناخن مصنوعی وجود داشته باشد. در واقع خیلی از عوارض کاشت ناخن مصنوعی در اثر تماس مکرر و مدام مواد ناخن مصنوعی با پوست اطراف ناخن ایجاد میشود.
دکتر جودکی توصیه کرد: افراد توجه کنند که عمل کاشت ناخن توسط فردی که آموزشهای اصولی دیده و گواهی انجام این کار را دارد باید صورت گیرد. وی در رابطه با عوارض احتمالی این اقدام تصریح کرد: آلرژی و حساسیت هم برای فردی که ناخن روی دستش کاشته میشود وهم برای فردی که عمل کاشت ناخن را انجام میدهد بروز حساسیت و آلرژی در بین این افراد شایعتر است. همچنین گاهی به دلیل از بین رفتن پوست محافظ اطراف ناخن، عوامل قارچی و میکروبی به ناخن نفوذ کرده وباعث ایجاد عفونت میشود. این متخصص پوست و مو با تاکید بر این که هرگز نباید ناخنهای مصنوعی را با اعمال فشار وزور برداشت، بیان کرد: برداشتن ناخنهای مصنوعی تکنیک خاص خود را دارد و حتما باید توسط فرد متخصص این کار انجام شود. وی ادامه داد: بسته به نوع ناخن مصنوعی روش برداشت متفاوت است. اما بهترین ماده برای برداشتن ناخن مصنوعی حلال استون است و باید ناخنها به مدت کافی درون ظرف حاوی استون قرار داده شوند این زمان ممکن است بین 30 تا 60 دقیقه باشد.
دکتر جودکی نسبت به برداشته شدن نامناسب ناخن مصنوعی هشدار داد و گفت: این کار میتواند باعث جدایی ناخن اصلی از بستر شود. همچنین استفاده از آب ولرم روش مناسبی برای برداشتن ناخن مصنوعی نیست زیرا مواد و چسب بکار رفته برای ناخن مصنوعی در آب حل نمی شود البته روش برداشتن به نوع ناخن مصنوعی بستگی دارد.
ممنون از اینکه با زیبامون همراه بودین.