ما بیشتر زمانمان را خارج از خانه میگذرانیم و بیشتر کارها را با دستانمان انجام میدهیم، به همین دلیل دست ما بیش از سایر اعضای بدنمان در معرض آلودگی قرار میگیرد و همین میتواند از دلایلی باشد که پوست دست معمولا خیلی زودتر و بیشتر از پوست سایر نقاط بدن دچار خشکی و ترک میشود. زیبایی پوست با ژل آلوئه ورا
از محصولات صابونی درست استفاده کنید
بهتر است از صابونهایی برای شستن دست استفاده کنید که بیشتر حالت مرطوب کنندگی داشته باشند. پس از استفاده از صابون دستانتان را با آب ولرم و حداکثر ۲۰ ثانیه بشویید. پس از شستشو حتما از کرم دست برای چرب کردن و مرطوب کردن آنها استفاده کنید. 2 روش عالی گلاب درمانی برای پوست خشک
از دستانتان در برابر هوا محافظت کنید
کاهش دما و رطوبت خیلی سریع روی بدن و بخصوص پوست تاثیر میگذارد. برای اینکه از دستانتان در برابر این تغییر هوا مراقبت کنید حتما همیشه آنها را چرب کرده و سعی کنید مرطوب نگه دارید و زمانی که خارج از خانه هستید از دستکش استفاده کنید.
مراقبت از پوست دست در برابر مواد شوینده
به این مساله توجه داشته باشید که هنگام انجام کارهایی که در آن پوست دست با مواد شوینده در ارتباط هست از دستکشهای مخصوص استفاده کنید. حتی پس از انجام این کارها با دستکش هم بهتر است دستانتان را چرب کنید.
در اینجا ۱۰ داروی خانگی برای دستهای خشک و خشن معرفی میکنیم:
روغن زیتون بهترین مرطوب کننده پوست دست
آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب سالم در روغن زیتون برای دست خشک خوب است. آن را نرم، و مرطوب میکند. علاوه بر این، خاصیت ضد پیری پوست دارد.
بلغور جو دوسر برای جلوگیری از خشکی دست
بلغور جو دوسر شفا دهنده مهم دیگر برای دستهای خشک و زبر است. یک تمیز کننده طبیعی و لایه بردار است علاوه بر این، وجود پروتئین در آن از خشک شدن پوست دست جلوگیری میکند با مخلوط ۲ قاشق غذاخوری بلغور جو دوسر ، ½ تا ۱ قاشق چای خوری عسل و کمی آب ضماد درست کنید. همچنین میتوانید کمی آب لیمو تازه اضافه کنید این مخلوط را به دست بزنید. ۱۰ دقیقه بعد با آب گرم آبکشی کنید یکبار در هفته انجام دهید.
روغن نارگیل بهترین نرم کننده برای دستهای خشک
ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب در روغن نارگیل برای پوستهای خشک مفید است. روغن نارگیل گرم برای دستها خوبست. حدود ۵ دقیقه با استفاده ازحرکات دایرهای دست را ماساژ دهید اگر روغن نارگیل بزنید و دستکش بپوشید یک شب بماند بهتر است.
خامه شیر یک نرم کننده طبیعی پوست دست
دست را با خامه شیر تازه به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ داده، سپس با آب ولرم بشوئید.
عسل بهترین درمان برای پوست خشک
عسل یک مرطوب کننده طبیعی است که خاصیت آنتی اکسیدان، ضد میکروبی دارد. به مرطوب نگه داشتن و نرم کردن دستها کمک میکند علاوه بر این، دارای خاصیت ضد پیری پوست است. کمی عسل به دستها زده در حدود ۱۰ دقیقه مالش دهید. سپس با آب ولرم بشوئید هر روز ۱ یا ۲ بار این کار را انجام دهید.
آلوئهورا یک گیاه بسیار مفید برای لطافت پوست
به حفظ رطوبت در پوست های خشک و زبر کمک میکند. یک برگ آلوئه ورا تازه را بریده تا از آن ژل استخراج شود. ژل را در دست ریخته و به آرامی برای چند دقیقه ماساژ دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد با آب ولرم بشوئید. ۱ یا ۲ بار در روزاین درمان ر ا انجام دهید.
آبلیمو
آب لیمو یک پاک کننده خوب برای پوست است که پوست را نرم و صاف میکند. علاوه بر آن ،پوست را روشن کرده و لکههای آن را از بین میبرد مخلوط مقدار مساوی از آب لیمو، عسل و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و برای یک دقیقه دستها را ماساژ دهید ۵ دقیقه بعد با آب گرم بشویید. یک یا دو بار در هفته این کار را انجام دهید.
ماست
ماست عامل مرطوب کننده طبیعی دیگری است که میتواند با دست خشک و زبر مبارزه کند. علاوه بر این، اسید لاکتیک در ماست مانند یک پاک کننده طبیعی است که بعنوان لایه بردار برای از بین بردن سلولهای مرده پوست بکار میرودبا یک قاشق مربا خوری از ماست تازه ساده دستهای خود را به آرامی و به مدت ۱۰ دقیقه، ماساژ دهید و سپس با آب گرم بشوئید. هر روز این کار را انجام دهید.
موز رسیده
موز بیش از حد رسیده برای درمان پوستهای خشک و زبر مفید است، و آن به دلیل خواص مرطوب کننده آن است. همچنین چین و چروک و خطوط ریز پوست را از بین میبرد. ۱ عدد موز بیش از حد رسیده را له کرده و به دستها بمالید. در حدود ۳۰ دقیقه بعد با آب ولرم بشوئید.
این گیاهان مفید با دارا بودن برخی از خواص سودمند برای ایجاد آرامش و رفع خشکی پوست مفید هستند:
نعناع
این گیاه به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی میتواند پوستهایی را که دچار خارش یا آلودگی هستند، آرام و نرم کند.
رزماری
این گیاه با خاصیت تقویت کنندگی و ضدعفونی کنندگی جریان خون را در مویرگهای خونی بهبود میبخشد که در احیای حس طراوات و تازگی در پوست نقش سودمندی دارد.
مزایای شگفت انگیز بادام در زیبایی پوست
ممنون از اینکه با زیبامون همراه بودین.