سفارش کالا و خدمات زیبایی

کاشت ناخن - روشهای کاشت و معایب و مزایای آنها

دسته: ناخن تاریخ نگارش: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 6182

امروزه کاشت ناخن در میان خانم‌ها بسیار متداول است. شما از چه روشی در کاشت ناخن استفاده می‌کنید؟ آیا از معایب یا مزایای آن آگاه هستید؟

کاشت ناخن - روشهای کاشت و معایب و مزایای آنها

کاشت ناخن به دلایل مختلفی انجام می‌شود، بعضی از خانم‌ها فقط برای طراحی ناخن و ماندگاری آن و بعضی از آنها برای پوشاندن مشکلات ناخنهایشان این کار را انجام می‌دهند. روشهای کاشت بسیار متفاوت هستند. معایب کاشت ناخن همیشه بی‌خطر نیست، پیشنهاد می‌شود ابتدا روش‌های مختلف را بشناسید و بعد این کار را انجام دهید: معایب کاشت ناخن

معرفی و معایب کاشت ناخن قالبی

 

ناخن صورتی با ادکلن

 

این نوع کاشت بی‌کیفیت‌ترین نوع کاشت است، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی قرار می‌گیرد و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن، ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می‌دهند تا بچسبد سپس ناخن مصنوعی را می‌کنند. از معایب کاشت ناخن به این روش این است که بعد از مدتی ناخن به اصطلاح هوا می‌گیرد و ماندگاری کمتری دارد و همینطور اینکه به دلیل ضخیم بودن، حالت طبیعی ندارد. کسانی که ناخن‌های پراکنده دارند و ناخنهایشان یک شکل نیست، این روش برایشان مناسب نیست. این مدل کاشت به دلیل قالبی بودن احتیاج به آن دارد که ناخن‌های هر دو دست یک شکل باشد، تا مرتب دیده شود.

معرفی و معایب کاشت ناخن پودری

 

مدل ناخن ساده

 

بهترین و مناسب‌ترین نوع کاشت، هم از نظر زیبایی و هم از نظر مقاومت، این نوع است. اول ناخن مصنوعی روی ناخن قرار می‌گیرد و به اندازه مورد نیاز کوتاه می‌شود. بعد از زدن ضد قارچ، مواد کاشت را روی آن می‌زنند. در آخر کار سوهان کاری دقیقی روی ناخنها انجام می‌شود. از معایب کاشت ناخن به این روش آنست که هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم وقت می‌برد، پس اگر بی حوصله هستید و وقت زیادی ندارید، این مدل کاشت به شما توصیه نمی‌شود. سوهان برقی ناخن

معرفی و معایب کاشت ناخن ژله‌ای

 

ناخن قرمز و گل

 

شیوه‌ی این مدل کاشت با کاشت پودری یکسان است و فقط مواد آنها متفاوتند. مواد ژله‌ای را که به صورت آماده خریداری می‌شود، بعد از ضد قارچ زدن، روی ناخنها میزنند. برای خشک شدن این مواد، دست را در دستگاه یووی می‌گذارند. در این نوع کاشت، ناخن هیچ آسیبی ندیده و به رشد خودش ادامه می‌دهد و فرد آن را ترمیم می‌کند. این مواد بسیار بدمزه‌اند، پس اگر عادت به جویدن ناخن دارید برای شما مناسب است تا این عادت را ترک کنید. چسب آن حساسیت زا نیست اما از معایب کاشت ناخن به این روش آنست که اگر به مواد کاشت حساسیت داشته باشید، دچار اگزما در پوستتان می‌شوید که سریعا باید کاشت را بردارید.

 معرفی و معایب کاشت ناخن میکس

 

ناخن مشکی با نگین

 

این نوع کاشت ترکیبی از دو نوع کاشت ژله‌ای و پودری است. بعد از ضد قارچ، کاشت پودری انجام می‌شود و بعد از آن نیز لایه‌ای از ژله را روی ناخن قرار می‌دهند. این نوع کاشت بسیار محکم و زیبا نسبت به بقیه مدل‌ها و همینطور کمی گرانتر است.

نکات ایمنی بعد از کاشت ناخنها

سعی کنید که با اجسامی که آلوده هستند در تماس نباشید.

مراقب باشید تا به ناخنهایتان ضربه وارد نشود.

هنگام استفاده از مواد شوینده و آب از دستکش استفاده کنید.

کاشت ناخن در چه حالتی خطرناک است؟

 

خطرات کاشت ناخن

 

تفاوت کلی بین ناخنهای دست و ناخنهای پا وجود ندارد. اما از آنجایی که ناخنهای پا در فضای بسته‌ای هستند، بسیار آسیب‌پذیرترند و همینطور آنکه رعایت بهداشت هم در ناخنهای پا دشوارتر است، به همین دلیل ممکن است که کاشت ناخن در پا خطرناک باشد.

 

عوارض کاشت ناخن

روش صحیح پاک کردن ژل مانیکور در خانه

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
رز محمدی
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۶
واقعا مزخرفیه
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید