سفارش کالا و خدمات زیبایی

جینسینگ و تاثیر آن بر رشد و تقویت مو

دسته: مراقبت از مو تاریخ نگارش: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
5
تعداد رای‌دهندگان: 19035

یکی از مواردی که در زیبایی خانم ها بسیار موثر بوده داشتن موهایی زیبا و بلند می باشد این بدین منظور نیست که شما مدام در کلینیک های زیبایی باشید زیرا این عمل امکان دارد برای شما مقرون به صرفه نباشد اما نگران نباشید شما می توانید با رعایت چند نکته موهایی زیبا داشته باشید.

جینسینگ و تاثیر آن بر رشد و تقویت مو

جینسینگ خواص فوق العاده برای موهای سر دارد. کمتر شدن ریزش موها و پیشگیری از سرطان از جمله عواملی است که مصرف جینسینگ برای آن فوق العاده است. عده ای بر این باورند که ریشه این گیاه می تواند پوست سر را شاداب کند و به رشد موها کمک کند. تحقیقات نشان داده که این گیاه استرس را از بین می برد. از آنجایی که استرس یکی از عوامل ریزش مو است با این روش باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.اما جینسینگ برای بدن و پوست انسان خواص فوق العاده ای دارد این خواص هم می تواند بر روی ریزش موها تاثیر بگذارد.

استفاده از جینسینگ در حین شست و شوی موهای سر باعث می شود که موهای شما پر پشت تر شوند. معمولا در برخی از شامپو ها از جینسینگ نیز به مقداری استفاده می شود.

در یک تحقیق دیگر یافته شد که کسانی که از جینسینگ برای جلوگیری از ریزش مو استفاده کرده اند استعداد کمتری در سرطان دارند. شیمی درمانی که در بیماران سرطانی استفاده می شود باعث ریزش مو در افراد می شود. استفاده از جینسینگ نه تنها به این افراد در مبارزه به سرطان کمک می کند بلکه باعث می شود تا موهای ریخته شده آنها نیز سریع تر رشد کنند یا حداقل کمتر دچار ریزش مو ها می شوند. جینسنگ نامی عمومی برای هر یک از ۱۱ گونه گیاهان همیشه سبز از سرده پاناکس از خانواده آرالیاسیه می‌باشد. ویژگی تمام این گیاهان آن است که حاوی نوعی گلیکوزید استروئیدی به نام جینسنوزاید هستند. جینسینوزاید با نام علمی Saponins Tri pterpenoid و در برخی مواقع نیز با نام panaxoside در ریشه جینسینگ شناخته می‌شود.

ریشه‌های جینسینگ فقط در فصل پاییز جمع‌آوری می‌شوند چرا که فقط دراین حالت است که می‌توانند حالت گوشتی و ظاهر مناسب و مطبوع خود را حتی پس از خشک شدن نیز حفظ کنند. بهترین مواد مغذی برای رشد مو

 

رنگ گیاه جینسینگ

 

قرص و ریشه جینسینگ

 

محدوده رنگی در بین ریشه این گیاه از زرد بسیار کم رنگ مایل به سفید تا خرمایی و قهوه‌ای در انواع آمریکایی آن است. این گیاه دارای ساقه‌ای بر افراشته با ارتفاعی که می‌تواند به یک فوت نیز برسد و برگ‌های سبز رنگ با کناره‌های مضرس، میوه‌ای مشابه به تمشک یا شاتوت با تجمع خوشه‌ای مشابه، به رنگ قرمز روشن در لابلای برگ‌های نسبتاً پهن و زیبای آن خود نمایی می‌کند. ماسک های خانگی برای افزایش رشد مو

 

خواص گیاه جینسینگ 

 گشایش ذهن  ذهن خود را آرام کنید

 افزایش قدرت جسمانی

 بهبود فعالیت حافظه

 افزایش شادابی و نشاط (به عنوان محرک)

  افزایش قدرت تحمل و پایداری

  از بین بردن استرس‌ها

  مقابله با پیری و فرسودگی (عوارض ناشی از افزایش سن)

   بالا بردن قدرت دفاعی بدن در برابر بیماری‌ها (امراض)

  تقویت سیستم ایمنی بدن

  تنظیم سوخت و ساز و متابولیسم بدن

  جلوگیری از سردرد

  درمان بیخوابی و بد خوابی

 کاهش اثرات منفی ناشی از یائسگی (تأثیرات تعدیل کننده بر عوارض ناشی از یائسگی در خانم‌ها)

  بر طرف ساختن یا بهبود مشکلات جنسی در هر دو جنس

  رفع خستگی، ضعف و بی حالی

  افزایش قدرت و توان سیستم قلبی و عروقی

  تنظیم فشار خون (کاهش دهنده فشار خون در صورت بالا بودن آن و افزایش دهنده فشار خون در صورت پایین بودن آن)

  تنظیم سطح قند خون بدن (مشابه بالا)

  رشد و تقویت مو و در از بین رفتن مو خوره نیز موثر بوده

 

 طریقه مصرف  گیاه جینسینگ

ریشه خشک شده این گیاه سال هاست که مورد استفاده خوراکی افراد قرار می‌گیرد. این ریشه خشک شده می‌تواند به تنهایی به صورت دم کرده (جوشانده و چای) یا به عنوان بخشی از یک نوشیدنی دم شده گیاهی همراه با سایر گیاهان و یا حتی به صورت افزودنی به سوپ یا به شکل قرص مورد مصرف قرار بگیرد. اما رایج ترین شکل استفاده از آن در شستشو مو می باشد.

 

 

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
امیر
۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
این پدرد نمیخوره کل مریضه داره هم موهاتون ریزش میده
پاسخ
سارا
۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
منم تازه اشناشدم خیلی جالب ولی خیلی تعریفشوشنیدم
پاسخ
فرناز
۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۲
کسی تا به حال از گیاه جینسینگ استفاده کرده تآثیری دیده ؟
پاسخ
سحر
۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۸
منک ازشامپوش استفاده کردم بی نهایت عالی بود
دخترزیبا
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۸
من تا حالا نمیدونستم همچین گیاهی هست جالب بود
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید