سفارش کالا و خدمات زیبایی

جای جوش - روش های از بین بردن اسکار صورت

دسته: مراقبت از پوست تاریخ نگارش: ۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 2996

چیزی که بدتر از جوش زدن است، لک و اثری است که از خود، روی پوست صورت به جا می‌گذارد و حتی ممکن است تا آخر عمر هم برطرف نشود. حتما تمام کسانی که به این عارضه دچار هستند، به فکر برطرف کردن جای جوش و اسکار روی صورت خود هستند.

جای جوش - روش های از بین بردن اسکار صورت

قبل از اینکه به فکر از بین بردن جای جوش باشید، باید روند جوش زدن و آکنه را کنترل کنید تا اوضاع ثابت بماند و بتوانید از روش‌های برطرف کردن جای جوش استفاده کنید. اگر بعد از اینکه جای جوش را در پوستتان از بین بردید، دوباره جوش بزنید، باز هم جای آن بر روزی صورتتان می‌ماند.

بنابراین قبل از اینکه برای از بین بردن جای جوش اقدام کنید، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید و برای درمان آکنه اقدامات لازم را انجام دهید.

 

محافظت‌های روتین و معمول

حوله و گوش پاکن

 

بسیاری از افرادی که جای جوش دارند، قبل از مراجعه به پزشک از روش‌های معمول برای کاهش اسکار و جای جوش در خانه استفاده می‌کنند. اولین راه برای کاهش قرمزی جای جوش این است که آن را از تاثیر نور خورشید محافظت کرد.

پمادهای روشن‌کننده مانند ویتامین C (اسید اسکوربیک)، ویتامین A (رتینول)، اسید کوجیک (مشتق شده از عصاره قارچ) و یا آربوتین (عصاره توت) هم می‌توانند تا حدود زیادی به از بین بردن جای جوش‌ها کمک کنند.

 

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ صورت

 

دستگاهی که پزشکان برای این منظور استفاده می‌کنند، از یک بدنه‌ی کوچک فلزی با یک قطعه‌ی سوزن‌دار در سر این دستگاه تشکیل شده است.  این سری تعداد زیادی سوزن کوچک و ظریف دارد. سوزن‌های این دستگاه با طول 2 تا 3 میلیمتر با سطح پوست بیمار تماس پیدا می‌کند و با ایجاد خراش باعث ایجاد زخم جزئی در آن می‌شود.

این زخم‌ها در پوست باعث تحریک پوست به کلاژن سازی می‌شود و پوست شروع به ترمیم خودش می‌کند که در این صورت چین و چروک و جای جوش نیز تا حدود زیادی رفع می‌شوند. 

 

سوزن غلطکی

سوزن غلطکی برای میکرونیدلینگ دستی صورت

 

این دستگاه هم مانند میکرونیدلینگ عمل می‌کند و با سوزن‌های خود باعث تحریک پوست برای ترمیم صورت می‌شود. بعضی از پزشکان معتقدند که استفاده از این دستگاه در خانه می‌تواند جای جوش‌ها را بهبود بخشد و بعضی هم معتقدند که استفاده از این دستگاه می‌تواند باعث عفونت و زخم در پوست شود.

 

لایه‌برداری شیمیایی

ماسک لایه بردار پوست صورت

 

استفاده از کرم‌ها و مواد شیمیایی برای لایه‌برداری پوست صورت نیز یکی از راه‌های معمول و البته پرطرفدار برای از بین بردن جای جوش محسوب می‌شود. در این روش با استفاده از محصولات شیمیایی و تاثیر آن‌ها در از بین بردن و حل کردن بافت سطحی و سلول‌های پوست، جای جوش و قرمزی آن را کاهش می‌دهند.

این روش ممکن است باعث سوزش و درد شود.

 

لیزر درمانی

لیزر صورت

 

لیزر درمانی یکی از روش‌های وثر در از بین جای جوش است، مخصوصا برای انواعی که عمق کمتری دارند. پرتو لیزر می‌تواند روی رگ‌های خونی که باعث قرمزی سطح پوست می‌شوند، تاثیر بگذارد و قرمزی سطح پوست را کاهش دهد و با نفوذ به عمق پوست، باعث تحریک کلاژن سازی در آن شوند و در نتیجه پوست ترمیم شود.

 

استفاده از بافت پرکننده (فیلرها)

فیلر پوست

 

برای جای جوش‌های عمیق و جای زخم از بافت پرکننده پوست استفاده می‌شود که باعث می‌شود فرورفتگی پوست از بین برود و پوست کاملا مسطح شود. این عمل با تزریق بافت به زیر پوست در ناحیه‌ای که فرورفتگی دارد، انجام می‌شود.

این درمان موقتی است و هر 4 تا 6 باید تکرار شود، زیرا بافت پرکننده جذب پوست می‌شود.

 

گذشت زمان

نگاه کردن در آینه

 

یکی از توصیه‌های پزشکان به کسانی که جای جوش روی صورت خود دارند، این است که به آن زمان دهند تا پوست به طور طبیعی خود را ترمیم کند و از شر جای جوش‌ها خلاص شوند. ممکن است این اتفاق به طور کامل نیافتد، اما از شدت و میزان آن قطعا کاسته می‌شود.

 

پوست صاف و بدون آکنه با محلول ضدجوش و اسکار

منافذ باز پوست را چگونه ببندیم؟ 4 روش فوق العاده و حرفه ای

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
نظر خود را ثبت کنید