شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که بر روی پوست خود کک و مک دارند. بعضی از افراد با لکههای روی پوست خود مشکلی ندارند، اما افرادی وجود دارند که به دنبال روشهایی برای کمرنگ کردن و یا از بین بردن این لکهها هستند.
گاهی استفاده از ماسکهای خانگی برای درمان ککومک کفایت میکند اما در بعضی از مواقع نیاز به درمانهای جدیتر وجود دارد. در این قسمت از زیبامون دات کام به معرفی چند روش برای درمان ککومک پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
روشهای مختلف برای درمان کک و مک
لایهبرداری با مواد شیمیایی( پیلینگ شیمیایی )
لایهبرداری پوست یا پیلینیگ یک روش آسان و سرپایی برای درمان کک و مک است. در این روش با استفاده از یک محلول شیمیایی، خارجیترین لایهی پوست برداشته میشود. با این روش لایه خارجی پوست کنار میرود و یک لایهی جدید از پوست که دارای ککومک کمتری است روی سطح پوست نمایان میشود.
عوارض جانبی این روش بسیار اندک است و برای تکمیل دورهی درمان باید چند جلسه از درمان تکرار شود. مراجعه به یک پزشک متخصص در این زمینه نتایج خوبی را میتواند به همراه داشته باشد.
درمان با لیزر
در این درمان، لیزر علاوه بر حفظ بافتهای سالم پوست، بهطور عمیقی به پوست نفوذ میکند. لیزر از طریق برداشتن لایه نازک سطحی پوست، لکهها را بهطور قابل توجهی کمرنگ کرده و به بافتهای سالم اصلی اجازه میدهد تا به سطح پوست آمده و به لایه سطحی جدید و بیعیب پوست تبدیل شوند. اندکی تورم پس از درمان وجود دارد که به مدت 24 تا 48 ساعت باقی میماند.
این روش نتایج چشمگیری به دنبال دارد، اما نیازمند زمانی طولانی برای بهبود یافتن است. ممکن است در نتیجه این درمان تغییری جزئی در رنگ پوست ایجاد شود.
درمان به روش آی پی ال
این درمان یک روش تخصصی برای رفع ککومک میباشد. در این روش از یک طیف نوری گسترده با طول موجهای خاص برای از بین بردن رنگدانههای جمع شده در محل لکههای پوستی استفاده میشود. فرکانس نوری به نحوی تنظیم میشود که هیچ آسیبی به پوست اطراف لکهها نزند.