سفارش کالا و خدمات زیبایی

ریزش مژه - راه های مقابله و درمان کم پشتی و ریزش

دسته: چشم و ابرو تاریخ نگارش: ۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
5
تعداد رای‌دهندگان: 2378

آیا ریزش مژه هایتان شدید است؟ آیا کلافه شدید از این‌که هر روز یک مژه‌ی رها را ببینید؟! چه کنیم تا مژه‌های پرپشتی مانند قبل داشته باشیم؟

ریزش مژه - راه های مقابله و درمان کم پشتی و ریزش
فهرست موضوعات

به مژه‌های خود کمک کنید کامل‌تر و بلندتر شوند. وقتی‌که بچه بودید درصورت افتادن مژه آرزویی کرده و آن‌ را رها می‌کردید، اما الان آرزوی شما این‌ است که مژه‌هایتان نه تنها ریزش نداشته باشند، بلکه پرپشت‌تر و بلندتر نیز باشند. برخی راه مقابله با ریزش مژه‌ ها را کاشت مژه می‌دانند، اما اگر شما ازجمله آن‌هایی هستید که از نشستن طولانی مدت در مطب دکتر و همچنین اضافه کردن عاملی مصنوعی به بدن خود هراس دارید، متن زیر را به دقت مطالعه کنید.

 

مقابله با ریزش مژه

 

مقابله و درمان ریزش مژه

به یاد داشته باشید که هر شب باید صورت خود را بشویید.

خوابیدن با آرایش حس گناه را به‌وجود می‌آورد. بخصوص اگر آرایش کامل چشم دارید، باید قبل از خواب آن‌ را شسته تا چشم‌ها نفس بکشند. خوابیدن با آرایش باعث اذیت شدن چشم‌ها و پوست و در نتیجه عفونت چشم می‌شود. سعی کنید که همیشه دستمال‌ مرطوب پاک کننده آرایشی در کنار تخت خود داشته باشید. این دستمال‌ها می‌توانند تمام آرایش شما را (حتی ریمل ضد آب) به خوبی پاک کنند.

از فرمژه خیلی استفاده نکنید.

فر کردن مژه‌ها شانس باز شدن بین آن‌ها و درشت دیده شدن چشم را افزایش می‌دهد. اگر مجبور به فر کردن مژه‌ها هستید، بین ده تا بیست ثانیه، نگه داشتن آن بر روی مژه کافی است. اگر بیشتر نگه داشتید باید منتظر ریزش مژه و خراب شدن آن باشید.


مراقب رژیم غذایی خود باشید.

اگر از رژیم غذایی خاصی استفاده می‌کنید که مواد مغذی کمتری به بدن شما می‌رسد، شاید متوجه شده باشید که مژه‌های شما به پرپشتی سابق نیستند، سعی کنید از غذاهای غنی از  پروتئین و غذاهای که اسیدهای چرب مورد نیاز بدن را تامین می‌نمایند همانند مغزها، سویا و ماهی‌های آب سرد مثل سالمون و ماهی تن استفاده کنید. و همچنین از ویتامین‌ها و مواد معدنی مناسب برای رشد مو و مژه استفاده کنید.

از لوازم آرایشی قدیمی استفاده نکنید.

حتما این مورد را در نظر داشته باشید که مواد آرایشی شما به‌ روز و جدید باشند. بیشتر ریمل‌ها مواد آنتی‌باکتریالی در خود دارند که به مدت سه تا شش ماه از چشمان شما محافظت می‌کنند. هرچه زمان بیشتری بگذرد ریسک عفونت چشم و در نتیجه ریزش مژه ‌ها نیز بیشتر می‌شود.

 

مقابله با ریزش مژه

تقویت مژه - پرپشت شدن مژه با روش های خانگی

روش های خانگی پرپشت شدن مژه ها

ریمل بلند کننده - منتخب جدیدترین ریمل های 2017

عوارض خطرناک مژه مصنوعی

توجه: مقالات و توصیه‌های "زیبامون" برگرفته از برترین و به‌روزترین منابع بین‌المللی هستند، اما به تمامی کاربران گرامی اکیدا توصیه می شود قبل از انجام موارد درمانی حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

ارسال به دوستان در
تلگرام
فیسبوک
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سفارش کالا و خدمات زیبایی
پیشنهاد امروز ما
فرخنده
۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰
مژه بخش اصلی در زیبایی چشم داره و خیلی باید مراقب باشیم
پاسخ
باغ بهشت
۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۸
من همیشه از این فرمژه ها استفاده میکردم چه خوب شد که گفتید
پاسخ
نظر خود را ثبت کنید