کاشت مژه یا پیوند مو برای مژه در اصل یک روش درمانی برای کسانی است که بر اثر بیماری یا به طور مادرزادی قسمتهایی از پلکها فاقد مژه میباشد. اما کسانی هم که مژههای کمپشتی دارند یا تمایل به داشتن مژههای پرپشتتر دارند هم، داوطلب انجام آن هستند.برای اینکار یا از موی طبیعی خود فرد پیوند زده میشود یا مژهی مصنوعی به کار میرود.
کاشت مژه و مراقبت های بعد از آن
همه چیز درباره کاشت مژه
1. در کاشت مژه برشهای بسیار ریزی در پلک بیمار ایجاد میشود و فولیکول مو به داخل پلک منتقل میشود، که با بخیههای ظریفی بسته میشود. این بخیهها جذبی میباشد و بعد از یک هفته خود به خود جذب میشوند و نیازی به کشیدن بخیهها نیست.
2. بعد از کاشت مژه، ممکن است تا چند روز در اطراف مژهها پوستههایی همراه با تورم و قرمزی ایجاد شود که طبیعی میباشد و اصلا جای نگرانی ندارد.
3. در کاشت مژه که از موی طبیعی فرد کمک گرفته میشود، ممکن است سه هفته بعد از کاشت، مژهها بریزد اما بعد از آن شروع به رویش مجدد میکند و دائمی میباشد.
4. در کاشت مژه به صورت طبیعی (یعنی در صورتی که از فولیکولهای طبیعی مو استفاده شده باشد)، مژههای کاشته شده به طور دائمی رشد میکنند، بنابراین باید هر چند وقت یک بار کوتاه و فر داده شوند تا ظاهر مناسبی پیدا کنند، زیرا نوع این موها مانند خود مژه طبیعی یست که رشدش از یک مقداری به بعد ثابت بماند.
5. کاشت مژه مصنوعی که به آن اکستنشن مژه هم گفته میشود، با کاشت مژهی دائمی و طبیعی متفاوت است و توسط یک پزشک انجام نمیشود بلکه یک متخصص آرایشی آن را انجام میدهد. در اکستنشن مژه پلک بریده نمیشود و بخیه نمیشود، بلکه مژهی مصنوعی را با چسب مخصوص به کنار مژهی فرد میچسبانند و عمر این چسب، بسته به نوع آن میتواند از چند هفته تا چند ماه متفاوت باشد.
6. چسب استفاده شده در اکستنشن ممکن است برای پلک ایجاد حساسیت کند، اما نگران نباشید این حساسیت معمولا به عفونت تبدیل نخواهد شد.
7. مژه اکستنشن شده را نباید فر مژه زد و همچنین دیگر نیازی به زدن ریمل نمیباشد. تا یک روز پس از کاشت هم نباید با آب تماس پیدا کند. این مژهها معمولا بین دو تا چهار هفته دوام دارند . اگر خیلی خوب از آن مراقبت شود ممکن است بیشتر هم باقی بماند.